Συνελήφθη στην Καλλιθέα 40χρονος που είχε εμπλακεί στη δολοφονία των αστυνομικών στο Ρέντη το 2011

Εξελίξεις στην υπόθεση μετά από δέκα χρόνια

Εξελίξεις είχαμε τις τελευταίες ώρες όσον αφορά τη δολοφονία των δύο αστυνομικών στο Ρέντη, τον Μάρτιο του 2011. Για την υπόθεση που έχει κλείσει ήδη δέκα χρόνια συνελήφθη ένας 40χρονος για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης, στην περιοχή της Καλλιθέας.

Το όνομα του εν λόγω άνδρα είχε συμπεριληφθεί στη δικογραφία για τη δολοφονία των δύο ειδικών φρουρών την άνοιξη του 2011 στο Ρέντη κατά τη διάρκεια καταδίωξης συμμορίας, η οποία είχε διαπράξει ληστεία σε περιοχή της δυτικής Αττικής.

Σύμφωνα με το Mega, φαίνεται ότι το συγκεκριμένο άτομο ήταν εκείνο το οποίο είχε προμηθεύσει τη συμμορία με κλεμμένο αυτοκίνητο για τη ληστεία.

Υπενθυμίζεται ότι, τον προηγούμενο Οκτώβριο ο Άρειος Πάγος κλήθηκε να κρίνει την αίτηση αναίρεσης του καταδικασμένου σε δις ισόβια και 66 χρόνια για τη δολοφονία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, Γιάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλογιάννη.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο facebook

Ροή Ειδήσεων

Πώς το οξειδωτικό στρες μικραίνει τη ζωή μας

Μια μόνιμη μάχη με το χρόνο δίνει ο οργανισμός μας καθημερινά, στην προσπάθειά του να επιβιώσει και να διατηρηθεί σε υγιή κατάσταση.Η φυσιολογική...

ΑΕΚ: Αποδοκιμασίες από τους φίλους της Ένωσης μετά το τέλος του αγώνα

Οι φίλοι της ΑΕΚ αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες της ομάδας για την κακή εμφάνιση και την ήττα των «κιτρινόμαυρων» από τον Πανσερραϊκό, μετά...

«Καζάνι που βράζει» η Μέση Ανατολή: Με νέες επιθέσεις απειλεί το Ιράν – «Το Ισραήλ έπληξε εγκαταστάσεις καυσίμων για πυραύλους»

Με το δάχτυλο στη σκανδάλη είναι το Ιράν μετά την επίθεση που εξαπέλυσε το Ισραήλ εναντίον του τα ξημερώματα του Σαββάτου (27.10.2024). Πλέον...