Ληστεία στο Νέο Ηράκλειο: Μάχη σώμα με σώμα ληστή και υπαλλήλου



Ο υπάλληλος έκανε μια προσπάθεια να απωθήσει τον δράστη, ο οποίος τον απειλούσε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Σκηνές που προκαλούν τρόμο εκτιλύχθηκαν σε ψιλικατζίδικο στο Νέο Ηράκλειο, όταν επίδοξος ληστής εισέβαλε στο κατάστημα και υπό την απειλή μαχαιριού διέταξε τον υπάλληλο να «αδειάσει» τα χρήματα της ταμειακής μηχανής μέσα σε μία σακούλα.

Σοκαρισμένος ο υπάλληλος ξεκίνησε να τοποθετεί τα χρήματα στη σακούλα ενώ στη συνέχεια έκανε μια προσπάθεια να απωθήσει τον δράστη, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Κι ενώ παλεύουν στον διάδρομο του ψιλικατζίδικου, στο κατάστημα εισβάλει η συνεργός του δράστη η οποία επιτίθεται και αυτή στον υπάλληλο.

Ύστερα οι δυό τους τράπηκαν σε φυγή ωστόσο άφησαν πίσω τους το μαχαίρι, στοιχείο που θα εξετάσουν οι αστυνομικές αρχές ώστε να διαπιστώσουν την ταυτότητα των δραστών.

Πηγή: skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Τα νέα μέτρα για να ανοίξουν τα κλειστά ακίνητα

Το μέτρο της τριετούς φοροαπαλλαγής για να ανοίξει...

Νέα Ιωνία: Συνελήφθη ο άντρας που πυροβόλησε αστυνομικούς το 2014

Ο 41χρονος σήμερα άντρας συνελήφθη μετά από επιχείρηση...

Η Μαρία Κορινθίου επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Είναι μελετημένο να τον δω με άλλην»

Για πρώτη φορά μίλησε η Μαρία Κορινθίου για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη έπειτα από 17 χρόνια κοινού βίου. Στον καναπέ...

Τα νέα μέτρα για να ανοίξουν τα κλειστά ακίνητα

Το μέτρο της τριετούς φοροαπαλλαγής για να ανοίξει ένα μέρος από τα 794.000 κλειστά ακίνητα καλείται να αποδώσει η κυβέρνηση, ξεπερνώντας σημαντικά εμπόδια,...

Νέα Ιωνία: Συνελήφθη ο άντρας που πυροβόλησε αστυνομικούς το 2014

Ο 41χρονος σήμερα άντρας συνελήφθη μετά από επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου - Το χρονικό της υπόθεσης ...