Θεσσαλονίκη: Ερωτεύτηκαν ενώ πήγαν ως εθελοντές να βοηθούν αστέγους



Oι δυο νέοι ανακάλυψαν ότι εκτός από την ανάγκη και την επιθυμία για προσφορά προς τον συνάνθρωπο τούς ένωναν και άλλα πράγματα.

Μια υπέροχη ιστορία έρωτα οδήγησε σε έναν παραμυθένιο γάμο: Δύο νέοι ερωτεύτηκαν, όταν πήγαν ως εθελοντές για να βοηθήσουν αστέγους!

Και να που μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα από εκεί που δεν το περιμένεις. Δύο νέα παιδιά αποφάσισαν πριν αρκετό καιρό να ενταχθούν στην ομάδα αγάπης και προσφοράς της Κυριακής Φράγκου, επικεφαλής της Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων, στη Θεσσαλονίκη. Η συγκεκριμένη ομάδα είναι κοντά στους άστεγους, χειμώνα –καλοκαίρι βοηθώντας εκατοντάδες ανθρώπους που έχουν ανάγκη, αλλά και ιδρύματα με κινητήρια δύναμη τον εθελοντισμό και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Μέσα από τη διαδικασία συμμετοχής τους σε διάφορες δράσεις της Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων, οι δυο νέοι ανακάλυψαν ότι εκτός από την ανάγκη και την επιθυμία για προσφορά προς τον συνάνθρωπο τούς ένωναν και άλλα πράγματα.

Έτσι, ο Νίκος και η Μαρία γνωρίστηκαν καλύτερα και με την ευλογία του πνευματικού τους αποφάσισαν τελικά να ενώσουν και επίσημα τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Η συνεργασία τους για καλό σκοπό έφερε τον έρωτα και τον γάμο.

Να ζήσουν…

Ροή Ειδήσεων

Ζελένσκι: Το φθινόπωρο αυτό θα ορίσει το μέλλον του πολέμου

Θα παρουσιάσει «σχέδιο νίκης» στον πόλεμο κατά της...

Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον πρίγκιπα διάδοχο του Κουβέιτ

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον σεΐχη Αλ Σαμπάχ για...

Κόρα Καρβούνη: «Θεωρώ παράλογα τα social media, μου δημιούργησαν ένα είδος θλίψης»

«Θεωρώ ότι είναι παράλογο γιατί υπάρχει μία επίπλαστη...

Ζελένσκι: Το φθινόπωρο αυτό θα ορίσει το μέλλον του πολέμου

Θα παρουσιάσει «σχέδιο νίκης» στον πόλεμο κατά της Ρωσίας σε Μπάιντεν και Χάρις - Θα επιδιώξει συνάντηση και με τον Ντόναλντ Τραμπ ...

Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον πρίγκιπα διάδοχο του Κουβέιτ

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον σεΐχη Αλ Σαμπάχ για τη στήριξη της Ελλάδας για θέση κράτους μη μόνιμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ...

Ο Μάριος Ηλιόπουλος στη Λεωφόρο για το Athens Kallithea

Ο Μάριος Ηλιόπουλος δεν χάνει παιχνίδι της ΑΕΚ και έδωσε το...