Φεύγει για Εμιράτα ο Μανωλάς


Ο Κώστας Μανωλάς αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, καθώς αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα της Σάρτζα, που αγωνίζεται στο Ντουμπάι.

Ο έλληνας κεντρικός αμυντικός αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της κορυφαίας ομάδας της χώρας και θα αποτελέσει παρελθόν από το λιμάνι, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Μίτσελ.

Ο Μανωλάς, μάλιστα, αποχαιρέτησε πριν από λίγο τους συμπαίκτες του κάνοντας γνωστή την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μανωλάς βρήκε ένα πολύ καλό συμβόλαιο στη Σάρτζα, ενώ το προηγούμενο διάστημα είχε ακουστεί το όνομά του για το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία.

Από εκεί και πέρα, ο έμπειρος έλληνας κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο και είχε 12 ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδας την περσινή σεζόν.

Φέτος έπαιξε σε 8 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό.



Ροή Ειδήσεων

Λίβανος: Η Γαλλία ζητεί κατεπείγουσα σύγκληση του ΣΑ του ΟΗΕ – Θορυβημένος ο βρετανός ΥΠΕΞ

«Η Γαλλία καλεί τα μέρη κι όσους τα υποστηρίζουν σε αποκλιμάκωση και να αποφύγουν περιφερειακή ανάφλεξη που θα ήταν καταστροφική για όλους, ξεκινώντας...

Γλυφάδα: 14χρονη κατήγγειλε επίθεση από 20 άτομα – Συνελήφθησαν δύο ανήλικες

Το κορίτσι υπέβαλε μήνυση σε βάρος των δυο άλλων κοριτσιών, οι οποίες συνελήφθησαν για απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση ενώ συνελήφθησαν και οι...

Ανδρουλάκης: Το μόνο κόμμα που οδήγησε σε στρατηγικές ήττες τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ

 «Οι πρωτοβουλίες μου έδειξαν ότι το μοναδικό κόμμα που έχει οδηγήσει σε στρατηγικές ήττες τη ΝΔ, είναι το ΠΑΣΟΚ»   ...