Στο αρχείο οριστικά η υπόθεση βιασμού 24χρονης την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη



Η 24χρονη είχε προσφύγει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητώντας την αναίρεση του απαλλακτικού βουλεύματος για τον τον 27χρονο τον οποίο είχε καταγγείλει. 

Απορρίφθηκε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου το αίτημα αναίρεσης του βουλεύματος με το οποίο απηλλάγη 27χρονος για την υπόθεση με τον βιασμό που κατήγγειλε ότι υπέστη 24χρονη, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Με διάταξή του, ο αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου Αχ. Ζήσης θέτει την υπόθεση στο αρχείο, θεωρώντας ορθό το σκεπτικό του βουλεύματος, με το οποίο το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης απήλλαξε τον 27χρονο από την κατηγορία των «γενετήσιων πράξεων χωρίς τη συναίνεση του θύματος».

Η 24χρονη είχε προσφύγει το προηγούμενο διάστημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητώντας την αναίρεση του απαλλακτικού βουλεύματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Ισημερινός: 5 νεκροί από πυρά σε βόρειο προάστιο της πρωτεύουσας

Η επίθεση διαπράχθηκε το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο, μέσα σε κομμωτήριο στο υποβαθμισμένο προάστιο Πισουλί ...

Έρχεται το νέο σύστημα για την οδική ασφάλεια – Από την κάμερα στο κινητό με sms τα πρόστιμα

Προβλέπεται ότι θα εγκατασταθούν 1.000 κάμερες στην Αττική που θα μπορούν να διαπιστώνουν όλες τις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ...

Απόψε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής για το Μέλλον στη Νέα Υόρκη

Η Ελλάδα αναμένεται να υποστηρίξει το Σύμφωνο για το Μέλλον στα Ηνωμένα Έθνη - Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρίγκιπα διάδοχο του Κουβέιτ ...