Σάκκαρη για φίλημα, πέρασε ως πρώτη στα ημιτελικά του WTA Finals


Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση στο WTA Finals και ήρθε να το επιβεβαιώσει και στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου.

Η Ελληνίδα τενίστρια που είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά, ήθελε την νίκη κόντρα στην Ονς Ζαμπέρ για να κάνει το 3/3 και με την πρώτη θέση να αποφύγει την Ίγκα Σβίοντεκ στους ”4”.

Έτσι κι έγινε. Με εξαιρετική εμφάνιση πήρε το πρώτο σετ με 6-2, το δεύτερο με 6-3 και σε μία ώρα και οκτώ λεπτά είχε περάσει και το εμπόδιο της αντιπάλου της από την Τυνησία.

Η Σάκκαρη είχε συνολικά είχε 81.8% κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς (27/33) έναντι 60.7% της Τυνήσιας (17/28), δείγμα της ανωτερότητάς της.

Στα ημιτελικά θα παίξει με την νικήτρια του ζευγαριού Γκαρσία – Κασάτκινα και με την φόρα που έχει πάρει, δείχνει ικανή να φτάσει μέχρι το τέλους του δρόμου στη διοργάνωση.



Ροή Ειδήσεων

Επιχείρηση Aspides: Επέστρεψε η Φρεγάτα «Ψαρά» από την Ερυθρά Θάλασσα

Η φρεγάτα «Ψαρά» επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής...

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από την Ρόμα

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από CEO της Ρόμα,...

Βίντεο από την στιγμή που ισραηλινοί στρατιώτες εισβάλουν στα γραφεία του Al Jazeera στην Ραμάλα

Οι στρατιώτες ζήτησαν από το προσωπικό να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα και να εγκαταλείψει το κτίριο - Τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά...

Επιχείρηση Aspides: Επέστρεψε η Φρεγάτα «Ψαρά» από την Ερυθρά Θάλασσα

Η φρεγάτα «Ψαρά» επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής στον ναύσταθμο της Σαλαμίνας, ολοκληρώνοντας την παρουσία της στην ευρωπαϊκή επιχείρηση ASPIDES ...

Τσιάρας: Ίσως στο επόμενο υπουργικό Συμβούλιο η ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια των αγροτών

 Για το ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο σημείωσε ότι τα τελευταία τρία χρόνια η κυβέρνηση της ΝΔ έχει επιστρέψει στους αγρότες ΕΦΚ ύψους 240...