Πάνω από 14 νεκροί από κατολίσθηση στη Γιαουντέ


Νεκροί τουλάχιστον 14 άνθρωποι στο Καμερούν, μετά από κατολίσθηση που σημειώθηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια κηδείας σε δημοφιλή συνοικία της Γιαουντέ, πρωτεύουσας του Καμερούν, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιοχής.

Τέσσερα πτώματα καλυμμένα με λευκά σεντόνια απομακρύνθηκαν νωρίς το βράδυ από την αστυνομία στη δημοφιλή συνοικία της Νταμά, στα ανατολικά προάστια της Γιαουντέ, ανέφερε ένας δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου που βρέθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες πανικόβλητους κατοίκους που αναζητούσαν αγαπημένα τους πρόσωπα και διασώστες που προσπαθούσαν να φτάσουν στο σημείο της τραγωδίας.

Πολλές οικογένειες είχαν κατασκηνώσει σε μεγάλες σκηνές σε ένα ανοιχτό χώρο στην κορυφή ενός λόφου όταν το έδαφος υποχώρησε, είπαν στο Γαλλικό Πρακτορείο κάτοικοι.

«Μεταφέρουμε πτώματα στο νεκροτομείο του κεντρικού νοσοκομείου, ενώ η έρευνα για άλλους ανθρώπους, ή πτώματα, συνεχίζεται», δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ο Νασερί Πολ Μπέα, κυβερνήτης της περιοχής.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, AFP

Ροή Ειδήσεων

Πυρκαγιές στην Κολομβία: Πάνω από 90.000 στρέμματα στάχτη

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Ναγατάιμα, που υφίσταται...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 21 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικά τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα  ...

Κομισιόν σε Τσιόδρα για τη λειψυδρία

Ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για την ανθεκτικότητα των υδάτων, η...

Πυρκαγιές στην Κολομβία: Πάνω από 90.000 στρέμματα στάχτη

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Ναγατάιμα, που υφίσταται το πιο βαρύ πλήγμα από τις πυρκαγιές, καθώς υδραγωγείο και σπίτια καταστράφηκαν ...

Κομισιόν σε Τσιόδρα για τη λειψυδρία

Ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για την ανθεκτικότητα των υδάτων, η οποία έχει στόχο, μεταξύ άλλων, να στηρίξει τα κράτη μέλη ώστε να καταπολεμήσουν τη λειψυδρία ...