Αθηνών – Κορίνθου: Την Κυριακή στην κυκλοφορία η μεσαία λωρίδα στην Κακιά Σκάλα



Ο πρόεδρος της Ολυμπίας Οδού ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο βράχος έπεσε από 100 μέτρα ύψος σε περιοχή εκτός των ορίων παραχώρησης του έργου.

Την Κυριακή θα δοθεί στην κυκλοφορία η μεσαία λωρίδα στην Κακιά Σκάλα, και πριν τις γιορτές αναμένεται να δοθεί πλήρως στην κυκλοφορία, τόνισε στην ΕΡΤ ο Παναγιώτης Παπανικόλας, πρόεδρος και  διευθύνων σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού.

«Κλειστές είναι οι 2 λωρίδες αυτή τη στιγμή και είναι ανοιχτή η μία. Αποκαθιστούμε τους φράχτες ανάσχεσης και τα στηθαία ασφαλείας και την Κυριακή αν όλα πάνε καλά θα δοθεί η μεσαία λωρίδα, ώστε να είναι σε λειτουργία δυο λωρίδες που επαρκούν, και με στόχο πριν τις γιορτές να δοθεί πλήρως στην κυκλοφορία και η αριστερή, εξωτερική λωρίδα. Εκτός κι αν έχουμε “εκπλήξεις” όπως οι βροχοπτώσεις και οι σεισμοί που είχαμε» είπε.

Ο πρόεδρος της Ολυμπίας Οδού ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο βράχος έπεσε από 100 μέτρα ύψος σε περιοχή εκτός των ορίων παραχώρησης του έργου.

«Οι φράχτες στα πρανή είναι από προηγούμενες εργολαβίες απο παλιά και το σημείο που έγινε η κατολίσθηση είναι εκτός της παραχώρησης του έργου, ήταν σωστά σχεδιασμένοι οι φράχτες, εμείς παρακολουθούμε τις μετακινήσεις. Η συντήρηση του έργου εντός των ορίων είναι δική μας. Υπάρχουν όρια παραχώρησης στα οποία έχουμε βάλει και φράχτες», είπε και πρόσθεσε πως εκτός των ορίων η ευθύνη είναι του υπουργείου και για να υπάρξει επέμβαση εκτός ορίων πρέπει να υπάρξει εντολή από το Δημόσιο.

Ροή Ειδήσεων

Νέοι μετανάστες ανοιχτά της Γαύδου

Συναγερμός στις αρχές για την ύπαρξη ξύλινου σκάφους με...

ΟΗΕ: Οι συσκευές επικοινωνίας παγιδεύτηκαν με εκρηκτικά πριν φθάσουν στον Λίβανο

Τι αναφέρει η λιβανέζικη διπλωματική αποστολή στα Ηνωμένα...

Αυτοψία- Φαράγγι Σαμαριάς: Θέλει μεγάλη προσοχή- Ο κίνδυνος ακόμη υπάρχει

Αυτοψία στο Φαράγγι της Σαμαριάς μετά τον θάνατο...

Ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα Skills4Jobs στη Θεσσαλία

Η εμβληματική πρωτοβουλία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) – Skills4Jobs...

Νέοι μετανάστες ανοιχτά της Γαύδου

Συναγερμός στις αρχές για την ύπαρξη ξύλινου σκάφους με 22 μετανάστες 37 ναυτικά μίλια νότια της Γαύδου. ...