«Καθάρισε» με την τεράστια κλάση του ο Μαρσέλο (4-1) στο ματς με Ατρόμητο


Μετά τον Παναθηναϊκό (3-0 τον Βόλο) και ο Ολυμπιακός ουσιαστικά εξασφάλισε από τον πρώτο αγώνα του με τον Ατρόμητο την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά την ευρεία νίκη του με 4-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η πειραϊκή ομάδα έφτασε στην επικράτηση με εντυπωσιακό ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο και τον Μαρσέλο να ξεδιπλώνει την παγκόσμια κλάση του σημειώνοντας δύο γκολ-ποιήματα (50΄, 65΄), τα πρώτα του στην Ελλάδα και στην παρθενική εμφάνισή του ως βασικός.

Ταυτόχρονα, ο Βραζιλιάνος άσος κι επί σειρά ετών αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης σημείωσε δύο γκολ στο ίδιο παιχνίδι επίσης για πρώτη φορά στη μεγάλη διαδρομή του στο ποδόσφαιρο.

Ο δεύτερος αγώνας θα φιλοξενηθεί στις 10 Ιανουαρίου 2023 στο Περιστέρι, ενώ η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη νικήτρια του ζεύγους Λεβαδειακός-Άρης.

Ο αγώνας ήταν καταπληκτικός και το θέαμα ανάλογο, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω, τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μία την άλλη και τον Ρομπάιγ να αποτελεί τον αδύναμο κρίκο στην ομάδα των δυτικών προαστίων, χάνοντας ανεπανάληπτα τετ α τετ με τον Τζολάκη.

Η ομάδα του Μίτσελ προηγήθηκε στο 7΄ με τον Μπιέλ, ο Κιάρτανσον ισοφάρισε στο 11΄ και ο Μαρσέλο ξανάδωσε προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους» στο 50΄.

Ακολούθησε το γκολ του Ελ Αραμπί για το 3-1 στο 64ο λεπτό, ενώ ο Μαρσέλο σφράγισε τη μεγάλη σε έκταση νίκη διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 ένα λεπτό αργότερα, για να γνωρίσει αποθέωση όταν έδωσε τη θέση του στον Ρέπαμπτσιουκ.

Ροή Ειδήσεων

Πεζεσκιάν: Το Ιράν δεν επιδιώκει πόλεμο αλλά θα δώσει την «αρμόζουσα απάντηση»

Ο Πεζεσκιάν απέδωσε την αύξηση των εντάσεων στην...

Πως τα αποτελέσματα των εκλογών ΗΠΑ θα επηρεάσουν ελληνοαμερικανικές σχέσεις

Ο Ελληνοαμερικανός Δημοκρατικός Βουλευτής μιλά στον ΣΚΑΪ  για το πως...

Ο Ντιέγκο Αλόνσο «τελειώνει» από τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Άρη...

Πεζεσκιάν: Το Ιράν δεν επιδιώκει πόλεμο αλλά θα δώσει την «αρμόζουσα απάντηση»

Ο Πεζεσκιάν απέδωσε την αύξηση των εντάσεων στην περιοχή στην «επιθετικότητα» του Ισραήλ και στη στήριξη που παρέχουν οι ΗΠΑ σε αυτήν τη...

Πως τα αποτελέσματα των εκλογών ΗΠΑ θα επηρεάσουν ελληνοαμερικανικές σχέσεις

Ο Ελληνοαμερικανός Δημοκρατικός Βουλευτής μιλά στον ΣΚΑΪ  για το πως το αποτέλεσμα της κάλπης θα επηρεάσει τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις ...

Ο Ντιέγκο Αλόνσο «τελειώνει» από τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Άρη στο ΟΑΚΑ, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να μετράει μέρες ή και ώρες στον πράσινο πάγκο. Η...