Η ανάρρωση της Αλεξανδράκη στη Μύκονο με την Τούνη και η μεγάλη αλλαγή της

Μετά το σοβαρό ατύχημα στο πόδι της ανήμερα των γενεθλίων της, για το οποίο χρειάστηκε να χειρουργηθεί, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε να κάνει κάτι για να αλλάξει την ψυχολογία της.

Πώς ακριβώς την άλλαξε; Έκανε τα μαλλιά της ράστα και ετοίμασε βαλίτσες για Μύκονο!

Η κάμερα του Mykonos Live TV απαθανάτισε το γνωστό μοντέλο κατά τη διάρκεια της βραδινής του βόλτας στα Ματογιάννια μαζί με την Ιωάννα Τούνη η οποία πλέον είναι πολύ καλή της φίλη.

Φυσικά, οι δύο κούκλες δεν θα μπορούσαν παρά να τραβήξουν πάνω τους τα φωτογραφικά φλας και τις κάμερες, ειδικά πάνω στη Δήμητρα Αλεξανδράκη που εξαιτίας του σοβαρού ατυχήματος που είχε στο πόδι, αναγκάστηκε για αρκετό διάστημα να απέχει από τη δημοσιότητα.

Πλέον όμως όλα αυτά ανήκουν στο μακρινό παρελθόν. Οι δύο φίλες χθες το βράδυ βγήκαν και απόλαυσαν τη νυχτερινή ζωή του νησιού που ομολογουμένως διαφέρει κατά πολύ από άλλα καλοκαίρια της Μυκόνου, λόγω κορονοϊού.

Όμως, η Δήμητρα και η Ιωάννα έδειξαν να απολαμβάνουν η μία την παρέα της άλλης, παρά το γεγονός ότι η Μύκονος δεν είναι… φίσκα από κόσμο.

Ροή Ειδήσεων

Tαυτοποιήθηκε 27χρονος που καλούσε σε βία κατά του Μάριου Σιαλμά

Tαυτοποιήθηκε 27χρονος που καλούσε σε βία εναντίον του...

Η ΔΕΑΒ καλεί σε ακρόαση ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και πέντε φυσικά πρόσωπα για φαινόμενα βίας

Το… τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι των δικεφάλων είναι...

Χεζμπολάχ: «Επιτεθήκαμε σε στρατιωτική βάση κοντά στη Χάιφα, καταστρέψαμε 7 άρματα μάχης»

Στην ανακοίνωσή της η σιιτική οργάνωση αναφέρει ότι οι μαχητές της προχώρησαν σε μια «αεροπορική επίθεση με μια μοίρα μη επανδρωμένων αεροσκαφών»  ...

Tαυτοποιήθηκε 27χρονος που καλούσε σε βία κατά του Μάριου Σιαλμά

Tαυτοποιήθηκε 27χρονος που καλούσε σε βία εναντίον του πολιτικού μέσω διαδικτύου- Ανήρτησε απειλητικό μήνυμα στο προφίλ του βουλευτή ...

Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά

Υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει «σύγκρουση με τα μεγάλα συμφέροντα για να εξασφαλισθεί τόσο ο υγιής ανταγωνισμός, όσο και η μείωση των ανισοτήτων» ...