Το Περιστέρι έμεινε ζωντανό στο BCL


Το Περιστέρι παρέμεινε στη διεκδίκηση της πρόκρισης για το Top-16 του Basketball Champions League, μετά τη νίκη στην έδρα του με 92-88 επί της Ντιζόν που έφερε τη σειρά στο 1-1.

Ο τρίτος και τελευταίος αγώνας θα διεξαχθεί στη Γαλλία την ερχόμενη Τετάρτη (18/1), με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη κατάφερε να ανατρέψει διψήφιες διαφορές και να διεκδικήσει τη νίκη ως το τέλος, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση (81-81 η κανονική διάρκεια).

Με τρίποντο του Ντένμον το Περιστέρι μπήκε στο τελευταίο δίλεπτο της κανονικής διάρκειας έχοντας προβάδισμα 78-74.

Ο Αμερικανός έκανε το 80-76 στα 34” με τους Γάλλους να έχουν 3/3 βολές (για το 80-79) και στη συνέχεια ο Μωραΐτης με 1/2 να γράφει το 81-79.

Ο Γουέαρ ισοφάρισε σε 81-81 στα 13”, το Περιστέρι έκανε λάθος στην επόμενη κατοχή αλλά η Ντιζόν ήταν άστοχη και ο αγώνας πήγε στο έξτρα πεντάλεπτο.

Στην παράταση ο Μπίλαν έκανε το 89-88 στα 41΄΄ και στα 11΄΄ πριν τη λήξη ο Φρανσίσκο το 90-88, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ με 2/2 βολές ο Ντένμον.

Ροή Ειδήσεων

Πυρκαγιές στην Κολομβία: Πάνω από 90.000 στρέμματα στάχτη

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Ναγατάιμα, που υφίσταται...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 21 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικά τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα  ...

Κομισιόν σε Τσιόδρα για τη λειψυδρία

Ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για την ανθεκτικότητα των υδάτων, η...

Πυρκαγιές στην Κολομβία: Πάνω από 90.000 στρέμματα στάχτη

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Ναγατάιμα, που υφίσταται το πιο βαρύ πλήγμα από τις πυρκαγιές, καθώς υδραγωγείο και σπίτια καταστράφηκαν ...

Κομισιόν σε Τσιόδρα για τη λειψυδρία

Ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για την ανθεκτικότητα των υδάτων, η οποία έχει στόχο, μεταξύ άλλων, να στηρίξει τα κράτη μέλη ώστε να καταπολεμήσουν τη λειψυδρία ...