«Σφραγίζεται» με NOTAM για drones ο εναέριος χώρος σε κέντρο και βόρεια


Εκδόθηκε σήμερα σχετική NOTAM, στην οποία αναφέρονται προσωρινοί περιορισμοί, όσον αφορά την κυκλοφορία των drones αύριο Δευτέρα 16/1 στον εναέριο χώρο συγκεκριμένων περιοχών στο κέντρο και στα βόρεια της Αττικής και για συγκεκριμένες ώρες, κατά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Όπως αναφέρει η κρατική τηλεόραση, στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας για την κηδεία και την ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, γίνεται σήμανση για το χρονικό διάστημα μεταξύ 04:00 – 17:00 της 16/1.

Οι περιορισμοί αφορούν σε τρεις περιοχές του εναέριου χώρου της Αττικής, το κέντρο της Αθήνας, τις περιοχές της Τανάγρας, του Τατοΐου και της Δεκελείας, καθώς και ένα τμήμα της βορειοανατολικής Αττικής.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες λεπτομέρειες για την κηδεία του βασιλιά Κωνσταντίνου ρύθμισαν σήμερα οι γιοι του, Νικόλαος και Φίλιππος, οι οποίοι και βρέθηκαν για τον λόγο αυτό στη Μητρόπολη Αθηνών.

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο, ενώ η ταφή θα γίνει στο Τατόι, δίπλα στους προγόνους του τέως βασιλιά.

Για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων λόγω της νεκρώσιμης ακολουθίας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ροή Ειδήσεων

Tαυτοποιήθηκε 27χρονος που καλούσε σε βία κατά του Μάριου Σιαλμά

Tαυτοποιήθηκε 27χρονος που καλούσε σε βία εναντίον του...

Η ΔΕΑΒ καλεί σε ακρόαση ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και πέντε φυσικά πρόσωπα για φαινόμενα βίας

Το… τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι των δικεφάλων είναι...

Χεζμπολάχ: «Επιτεθήκαμε σε στρατιωτική βάση κοντά στη Χάιφα, καταστρέψαμε 7 άρματα μάχης»

Στην ανακοίνωσή της η σιιτική οργάνωση αναφέρει ότι οι μαχητές της προχώρησαν σε μια «αεροπορική επίθεση με μια μοίρα μη επανδρωμένων αεροσκαφών»  ...

Tαυτοποιήθηκε 27χρονος που καλούσε σε βία κατά του Μάριου Σιαλμά

Tαυτοποιήθηκε 27χρονος που καλούσε σε βία εναντίον του πολιτικού μέσω διαδικτύου- Ανήρτησε απειλητικό μήνυμα στο προφίλ του βουλευτή ...

Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά

Υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει «σύγκρουση με τα μεγάλα συμφέροντα για να εξασφαλισθεί τόσο ο υγιής ανταγωνισμός, όσο και η μείωση των ανισοτήτων» ...