Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η ανάρτηση του Βασιλικού Οίκου της Ισπανίας για την ταφή



«Τελετή ταφής του βασιλιά Κωνσταντίνου της Ελλάδος στο οικογενειακό κοιμητήριο Τατοΐου» αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης του Βασιλικού Οίκου της Ισπανίας

Ανάρτηση με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας, τον βασιλιά Φίλιππο, τη βασίλισσα Λετίσια και τη Σοφία της Ισπανίας με φωτογραφίες από την τελετή ταφής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι, ανήρτησε ο Βασιλικός Οίκος της χώρας.

«Τελετή ταφής του βασιλιά Κωνσταντίνου της Ελλάδος στο οικογενειακό κοιμητήριο Τατοΐου» αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης του Βασιλικού Οίκου της Ισπανίας.

Στην κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου παρέστησαν συγγενείς και μέλη βασιλικών οικογενειών από πολλούς βασιλικούς οίκους της Ευρώπης. 

Δείπνο στη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου παρέθεσε η οικογένειά του στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Στο δείπνο παρέστησαν 250 υψηλοί προσκεκλημένοι, βασιλείς, διάδοχοι θρόνων και πρίγκιπες, φιλικά πρόσωπα, πολιτικοί και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.

Ο τέως βασιλιάς οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στο Τατόι το μεσημέρι. Ο ενταφιασμός έγινε δίπλα στους τάφους των προγόνων του, όπως επιθυμούσε ο ίδιος.

Πηγή: skai.gr



Ροή Ειδήσεων

Πόσο διαφανής είναι τελικά η αγορά ακινήτων της Ελλάδας

Μέτρια είναι σήμερα τα επίπεδα διαφάνειας της αγοράς...

Ζελένσκι: Το φθινόπωρο αυτό θα ορίσει το μέλλον του πολέμου

Θα παρουσιάσει «σχέδιο νίκης» στον πόλεμο κατά της...

Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον πρίγκιπα διάδοχο του Κουβέιτ

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον σεΐχη Αλ Σαμπάχ για...

Πόσο διαφανής είναι τελικά η αγορά ακινήτων της Ελλάδας

Μέτρια είναι σήμερα τα επίπεδα διαφάνειας της αγοράς ακινήτων στην Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με τον δείκτη διαφάνειας Global Real Estate Transparency Ind, μέσα...

Ζελένσκι: Το φθινόπωρο αυτό θα ορίσει το μέλλον του πολέμου

Θα παρουσιάσει «σχέδιο νίκης» στον πόλεμο κατά της Ρωσίας σε Μπάιντεν και Χάρις - Θα επιδιώξει συνάντηση και με τον Ντόναλντ Τραμπ ...