Λος Άντζελες Λέικερς – Μιλγουόκι Μπακς 106-115: «Άλωσαν» το Λος Άντζελες οι Μπακς του φοβερού Γιάννη


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για άλλη μια φορά εκπληκτικός (38 πόντους, 10 ριμπάουντ, 6 ασίστ) και οι Μιλγουόκι Μπακς έφυγαν έτσι με το διπλό από το Λος Άντζελες, επικρατώντας των Λέικερς με 115-106.

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα; Άλλη μια φοβερή εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, άλλη μια νίκη των Μιλγουόκι Μπακς που έφτασαν πλέον τις εννιά σερί.

Τα «ελάφια» είχαν σε «τρελή» βραδιά και πάλι τον Greek Freak και κατάφεραν να φύγουν με ένα μεγάλο διπλό από το Λος Άντζελες, επικρατώντας των Λέικερς με 115-106.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν και πάλι ο άνθρωπος που βγήκε μπροστά για τους Μπακς, τελειώνοντας το παιχνίδι με (38 πόντους, 10 ριμπάουντ, 6 ασίστ, έχοντας 13/19 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 9/13 βολές, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Από κοντά ο Κρις Μίντλετον με 22 πόντους, με τον Τζρου Χόλιντεϊ να βάζει άλλους 18 πόντους. Για τους Λέικερς, ο Ντένις Σρούντερ είχε 25 πόντους και 12 ασίστ, ο Άντονι Ντέιβις 23 πόντους και 16 ριμπάουντ και ο Όστιν Ριβς 18 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 31-26, 58-50, 81-88, 106-115



Ροή Ειδήσεων

Επιχείρηση Aspides: Επέστρεψε η Φρεγάτα «Ψαρά» από την Ερυθρά Θάλασσα

Η φρεγάτα «Ψαρά» επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής...

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από την Ρόμα

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από CEO της Ρόμα,...

Βίντεο από την στιγμή που ισραηλινοί στρατιώτες εισβάλουν στα γραφεία του Al Jazeera στην Ραμάλα

Οι στρατιώτες ζήτησαν από το προσωπικό να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα και να εγκαταλείψει το κτίριο - Τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά...

Επιχείρηση Aspides: Επέστρεψε η Φρεγάτα «Ψαρά» από την Ερυθρά Θάλασσα

Η φρεγάτα «Ψαρά» επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής στον ναύσταθμο της Σαλαμίνας, ολοκληρώνοντας την παρουσία της στην ευρωπαϊκή επιχείρηση ASPIDES ...

Τσιάρας: Ίσως στο επόμενο υπουργικό Συμβούλιο η ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια των αγροτών

 Για το ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο σημείωσε ότι τα τελευταία τρία χρόνια η κυβέρνηση της ΝΔ έχει επιστρέψει στους αγρότες ΕΦΚ ύψους 240...