BestPrice ΣΥΝergies: Νέα συνεργασία του BestPrice.gr με την Oxygen


Το BestPrice.gr, η πρώτη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη νέα του συνεργασία με την Oxygen, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας BestPrice ΣΥΝergies με στοχο να συνδράμει ώστε τα 3.600+ ηλεκτρονικά καταστήματα να μεταβούν πιο ομαλά στη Cloud τιμολόγηση.

To Oxygen είναι μια πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, αδειοδοτημένη από την ΑΑΔΕ, σχεδιασμένη να λειτουργεί από οποιαδήποτε συσκευή και να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε μια μόνο πλατφόρμα. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Cloud ERP σύστημα το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην αποτελεσματικότερη οργάνωση επιχειρήσεων όπως ηλεκτρονικά καταστήματα.

Συνδέεται με woocommerce (plugin) και τρίτες εφαρμογές ώστε το ηλεκτρονικό κατάστημα να μπορεί να εκδίδει γρήγορα και απλά αποδείξεις λιανικής. Επιπλέον, αντικαθιστά πλήρως την παραδοσιακή ταμειακή μηχανή και συνδέεται απευθείας στο myData.

Το πρόγραμμα BestPrice ΣΥΝergies του BestPrice.gr στοχεύει στην υποστήριξη και ενδυνάμωση των συνεργαζόμενων καταστημάτων εξασφαλίζοντας προνομιακές χρεώσεις και παροχές σε υπηρεσίες τρίτων εταιριών μέσω ειδικών συμφωνιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το BestPrice.gr είναι η πρώτη και μεγαλύτερη πλατφόρμα αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα ενώ σήμερα συνεργάζεται με περισσότερα από 3.600 ηλεκτρονικά καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων retailers της χώρας. 

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον ακόλουθο σύνδεσμο 

https://www.bestprice.gr/synergies/oxygen

To άρθρο BestPrice ΣΥΝergies: Νέα συνεργασία του BestPrice.gr με την Oxygen δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Ισραήλ: Νέα επικοινωνιακή διαχείριση μετά το θάνατο Νασράλα;

Ο βομβαρδισμός του αρχηγείου της Χεζμπολάχ και η...

Ηλεία: Φωτιά στο δάσος της Εφύρας

Στο σημείο επιχειρούν 54 πυροσβέστες με δύο ομάδες...

Στον παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής «FIRST Global Challenge» ο Κ. Μητσοτάκης

Ο διαγωνισμός ρομποτικής «FIRST Global Challenge», πραγματοποιείται για...

Ισραήλ: Νέα επικοινωνιακή διαχείριση μετά το θάνατο Νασράλα;

Ο βομβαρδισμός του αρχηγείου της Χεζμπολάχ και η εξουδετέρωση του Χασάν Νασράλα, συνοδεύθηκε στο Ισραήλ από επικοινωνιακές «πρωτοτυπίες».Ανταπόκριση ...

Ηλεία: Φωτιά στο δάσος της Εφύρας

Στο σημείο επιχειρούν 54 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος της 6ης ΕΜΟΔΕ και 17 οχήματα, ενώ από αέρος 4 πυροσβεστικά αεροσκάφη και...

Στον παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής «FIRST Global Challenge» ο Κ. Μητσοτάκης

Ο διαγωνισμός ρομποτικής «FIRST Global Challenge», πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τη συμμετοχή 193 χωρών από ολόκληρο τον πλανήτη ...