Σάκκαρη – Σαμπαλένκα 0-2: Αποκλεισμός για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια στα ημιτελικά του Indian Wells


Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αρίνα Σαμπαλένκα στα ημιτελικά του Indian Wells, με τη Λευκορωσίδα να επικρατεί άνετα με 2-0 σετ (6-2, 6-3) της Ελληνίδας τενίστριας.

Η Μαρία Σάκκαρη προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια το No.2 της παγκόσμιας κατάταξης, Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Indian Wells, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Σβιόντεκ – Ριμπάκινα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα υποχωρήσει κι άλλο στην παγκόσμια κατάταξη μετά το τέλος του τουρνουά και θα προσπαθήσει στις επόμενες διοργανώσεις να πάρει και πάλι τα πάνω της.

Όσον αφορά στον ημιτελικό με τη Σαμπαλένκα, η Μαρία Σάκκαρη, No.7 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν μπόρεσε να απειλήσει ποτέ τη Λευκορωσίδα.

Η Σαμπαλένκα έσπασε με άνεση το σερβις της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στο πρώτο σετ και έκανε το 1-0 με 6-2 στα γκέιμ.

Η Σαμπαλένκα ξεκίνησε δυναμικά και το δεύτερο σετ, κάνοντας το break και το 2-0 στα games. Η Σάκκαρη μπόρεσε να αντιδράσει, έσβησε το break και ισοφάρισε σε 2-2, αλλά η Λευκορωσίδα μπόρεσε να βρει νέο break, φτάνοντας εύκολα στο 2-0 με 6-3 γκέιμ.

To άρθρο Σάκκαρη – Σαμπαλένκα 0-2: Αποκλεισμός για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια στα ημιτελικά του Indian Wells δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Σχέδιο χρονικής επέκτασης του τακτικού επιδόματος ανεργίας στους 16 μήνες

Μέχρι και τους 16 μήνες (αντί για έως 12) θα μπορεί να φτάσει το χρονικό διάστημα καταβολής του τακτικού επιδόματος ανεργίας (ΔΥΠΑ) στα...

Χάρις: Συγκέντρωσε 4 φορές περισσότερα χρήματα σε δωρεές από τον Τραμπ

Η εκστρατεία της Χάρις συγκέντρωσε πάνω από 189 εκατομμύρια δολάρια τον Αύγουστο, υπερτετραπλάσιο από το ποσό των 44 εκατομμυρίων δολαρίων που μάζεψε η...

Κουτσούμπας στο 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- «Οδηγητή»: Εδώ ζωντανεύει η ελπίδα

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε ότι το ΚΚΕ απευθύνεται σε όλους εκείνους που ψάχνουν απαντήσεις για το σήμερα και αγωνιούν για το αύριο ...