Αποτελέσματα NBA: Ο Κλέμπερ «σκότωσε» τους Λος Άντζελες Λέικερς – Νέα ήττα και για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς


Οι Λος Άντζελες Λέικερς ηττήθηκαν με 111-110 από τους Ντάλας Μάβερικς στο ντέρμπι για το πλασάρισμα στα play off του NBA και κινδυνεύουν πλέον σοβαρά να παραμείνουν στο play in.

Ο Λούκα Ντόντσιτς απουσίασε για τους Μάβερικς και οι Λέικερς δεν είχαν ξανά στη διάθεσή τους τον Λεμπρόν Τζέιμς, αλλά ήταν ο Κλέμπερ αυτός που έκρινε την αναμέτρηση, με ένα μεγάλο σουτ στη λήξη του χρόνο.

Ο 31χρονος σέντερ εκμεταλλεύτηκε την ασιστ του Καϊρί Ίρβινγκ, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του αγώνα με 38 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Για τους “λιμνανθρώπους”, ο Ντέιβις είχε 26 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, ξεχώρισε η νέα εκτός έδρας ήττα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς από τους Ατλάντα Χοκς με 127-119. Οι πρωταθλητές παραμένουν αγνώριστοι μακριά από το Σαν Φρανσίσκο και ηττήθηκαν από τους Χοκς, παρά τους 31 πόντους του Στεφ Κάρι. Για τους νικητές, ο Τράε Γιανγκ είχε 25 πόντους και 12 ασίστ, ενώ 22 πόντους πρόσθεσε ο Τζο Κόλινς.

Τα αποτελέσματα στο NBA

Χόρνετς – Σίξερς 82-121

Χοκς – Γουόριορς 127-119

Καβαλίερς – Γουίζαρντς 117-94

Σπερς – Γκρίζλις 120-126

Μπουλς – Τίμπεργουλβς 139-131

Ρόκετς – Πέλικανς 114-112

Μπλέιζερς – Σέλτικς 112-126

Λέικερς – Μάβερικς 110-111

To άρθρο Αποτελέσματα NBA: Ο Κλέμπερ «σκότωσε» τους Λος Άντζελες Λέικερς – Νέα ήττα και για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Επιχείρηση Aspides: Επέστρεψε η Φρεγάτα «Ψαρά» από την Ερυθρά Θάλασσα

Η φρεγάτα «Ψαρά» επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής...

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από την Ρόμα

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από CEO της Ρόμα,...

Βίντεο από την στιγμή που ισραηλινοί στρατιώτες εισβάλουν στα γραφεία του Al Jazeera στην Ραμάλα

Οι στρατιώτες ζήτησαν από το προσωπικό να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα και να εγκαταλείψει το κτίριο - Τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά...

Επιχείρηση Aspides: Επέστρεψε η Φρεγάτα «Ψαρά» από την Ερυθρά Θάλασσα

Η φρεγάτα «Ψαρά» επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής στον ναύσταθμο της Σαλαμίνας, ολοκληρώνοντας την παρουσία της στην ευρωπαϊκή επιχείρηση ASPIDES ...

Τσιάρας: Ίσως στο επόμενο υπουργικό Συμβούλιο η ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια των αγροτών

 Για το ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο σημείωσε ότι τα τελευταία τρία χρόνια η κυβέρνηση της ΝΔ έχει επιστρέψει στους αγρότες ΕΦΚ ύψους 240...