Εθνική Νέων: «Καθάρισε» ο Τζίμας στην Εσθονία


Με επιβλητική νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη φάση Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Εθνική ομάδα Νέων (U19).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε της Εσθονίας με 3-0 στο πλαίσιο του 5ου ομίλου, στο «Waterford Regional Sports Centre» (Γουότερφορντ) της Ιρλανδίας και στον οποίο μετέχουν επίσης η διοργανώτρια χώρα και η Σλοβακία.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ Στέφανος Τζίμας, ο οποίος σημείωσε τα πρώτα δύο τέρματα της «γαλανόλευκης» ομάδας σε διάστημα έξι λεπτών. Συγκεκριμένα, ο φέρελπις επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 21΄ από ασίστ του συμπαίκτη του στον «Δικέφαλο» Νίκου Σπυράκου και διπλασίασε στο 27΄, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο μέσος του Παναιτωλικού Βαγγέλης Νικολάου στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Σλοβακία νίκησε με 2-1 την οικοδεσπότη Ιρλανδία στο «Ferrycarrig Park» του Γουέξφορντ, σε ένα παιχνίδι όπου όλα συνέβησαν προς το τέλος του. Οι Σλοβάκοι προηγήθηκαν 2-0 με τα γκολ των Γκάιντος (81΄) και Γκρίγκερ (90΄+4), για να μειώσουν οι Ιρλανδοί με τον Λόνεργκαν στο 90΄+6.

Ο επόμενος και καθοριστικός ως προς τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης αγώνας για την ελληνική ομάδα είναι το Σάββατο (25/3), απέναντι στη Σλοβακία.

ΕΣΘΟΝΙΑ (Άλο Μπέρενγκρουμπ): Νομ, Παλούταγια, Κάιτ, Κολόμποφ, Κανέ, Ότι (46΄ Σβεντόφσκι), Λουτς (70΄ Σμιρνόφ), Βέτκαλ, Σακάριας (55΄ Λέχτμετς), Σιλάμαα, Ουνάπου (90΄+6 Ορλόφ).

ΕΛΛΑΔΑ (Τάσος Θέος): Μοναστηρνλής, Δεληγιάννης, Τασιουρας (46΄ Γεωργιάδης), Καλογερόπουλος, Κεραμίτσης, Σμυρλής (66΄ Σταυρόπουλος), Συμεωνίδης, Κώττας (66΄ Γκολφίνος), Σπυράκος, Τζίμας (73΄ Νικολάου), Γκούμας (73΄ Κυριόπουλος).

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 25 Μαρτίου

17:30 Ιρλανδία-Εσθονία

21:30 Ελλάδα-Σλοβακία

Τρίτη 28 Μαρτίου

21:30 Ελλάδα-Ιρλανδία

21:30 Σλοβακία-Εσθονία

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ελλάδα 3

Σλοβακία 3

Ιρλανδία 0

Εσθονία 0

To άρθρο Εθνική Νέων: «Καθάρισε» ο Τζίμας στην Εσθονία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Επιχείρηση Aspides: Επέστρεψε η Φρεγάτα «Ψαρά» από την Ερυθρά Θάλασσα

Η φρεγάτα «Ψαρά» επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής...

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από την Ρόμα

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από CEO της Ρόμα,...

Βίντεο από την στιγμή που ισραηλινοί στρατιώτες εισβάλουν στα γραφεία του Al Jazeera στην Ραμάλα

Οι στρατιώτες ζήτησαν από το προσωπικό να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα και να εγκαταλείψει το κτίριο - Τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά...

Επιχείρηση Aspides: Επέστρεψε η Φρεγάτα «Ψαρά» από την Ερυθρά Θάλασσα

Η φρεγάτα «Ψαρά» επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής στον ναύσταθμο της Σαλαμίνας, ολοκληρώνοντας την παρουσία της στην ευρωπαϊκή επιχείρηση ASPIDES ...

Τσιάρας: Ίσως στο επόμενο υπουργικό Συμβούλιο η ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια των αγροτών

 Για το ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο σημείωσε ότι τα τελευταία τρία χρόνια η κυβέρνηση της ΝΔ έχει επιστρέψει στους αγρότες ΕΦΚ ύψους 240...