Θεσσαλονίκη: Άγριο ανθρωποκυνηγητό διαρρηκτών από ταράτσα σε ταράτσα – Έβαλαν φωτιά σε κατάστημα


Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρωί της Δευτέρας (8.5.2023) καταδίωξη δραστών, καθώς οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλάβουν δύο δράστες που φαίνεται να προσπάθησαν να διαρρήξουν και έβαλαν φωτιά σε κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αυτή την ώρα τουλάχιστον δύο δράστες έχουν εγκλωβιστεί σε ταράτσα δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Μηνά, ενώ ένας από αυτούς έχει σκαρφαλώσει στο καμπαναριό. Κάτω από το κτήριο βρίσκονται αστυνομικοί, ενώ οι δράστες φαίνεται να έχουν εγκλωβιστεί στην ταράτσα.

Στην προσπάθεια τους να διαφύγουν οι δράστες άνοιξαν πυροσβεστήρα, την ώρα που κάτω από το κτήριο βρίσκονταν αστυνομικοί. 

Οι δράστες – που είναι ντυμένοι στα μαύρα και φορούν κουκούλες – κάνουν χειρονομίες στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με τη ρεπόρτερ της ΕΡΤ1, οι δράστες φωνάζουν στους αστυνομικούς: «Ελάτε να μας πάρετε».

Αστυνομικοί έχουν ανέβει σε ταράτσα και προσπαθούν να εγκλωβίσουν τους δράστες.

Στο σημείο βρίσκεται συνεργείο της ΕΡΤ που καταγράφει το απίστευτο περιστατικό.

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Άγριο ανθρωποκυνηγητό διαρρηκτών από ταράτσα σε ταράτσα – Έβαλαν φωτιά σε κατάστημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Εκρήξεις συσκευών της Hezbollah: Τι ξέρουμε μέχρι σήμερα – Τα αναπάντητα ερωτήματα

Το μυστήριο παραμένει σχετικά με την προέλευση και...

Ζωγράφου: Συνελήφθη 35χρονος δραπέτης φυλακών που έκλεβε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια

Εξιχνιάστηκαν συνολικά14 περιπτώσεις κλοπών οχημάτων που διαπράχθηκαν τις...

Εκρήξεις συσκευών της Hezbollah: Τι ξέρουμε μέχρι σήμερα – Τα αναπάντητα ερωτήματα

Το μυστήριο παραμένει σχετικά με την προέλευση και την κατασκευή των συσκευών επικοινωνίας - Γιατί έγινε η επίθεση τώρα; Πώς πυροδοτήθηκαν οι συσκευές; ...

Ζωγράφου: Συνελήφθη 35χρονος δραπέτης φυλακών που έκλεβε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια

Εξιχνιάστηκαν συνολικά14 περιπτώσεις κλοπών οχημάτων που διαπράχθηκαν τις τελευταίες 8 ημέρες - Άνω των 300.000 ευρώ η αξία των οχημάτων ...

ΣΥΡΙΖΑ: Επιστροφή Κασσελάκη στα καθήκοντά του ζητά η μεγαλύτερη νομαρχιακή επιτροπή

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε παρέμβαση λίγο πριν αρχίσει η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ...