«Αυτοκρατορία» από τον Ολυμπιακό! 11ο σερί πρωτάθλημα στο πόλο των ανδρών και 300ός τίτλος στα ομαδικά αθλήματα


Ο Ολυμπιακός έγραψε άλλη μία «χρυσή» σελίδα στην Ιστορία του. Η ομάδα πόλο των Πειραιωτών “πάτησε” την Βουλιαγμένη στο “Πέτρος Καπαγέρωφ” με 11-7, έκανε το 3-0 στη σειρά των τελικών της Α1 και κατέκτησε το 11ο σερί πρωτάθλημα, 21ο νταμπλ και 37ο συνολικά στο πόλο των ανδρών. 300ή κούπα ο σύλλογος στα ομαδικά αθλήματα!

Μόνιμος πρωταθλητής! Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-0 μέσα στην έδρα του, ο Ολυμπιακός αντέδρασε με εκπληκτικό τρόπο, νίκησε την Βουλιαγμένη με και χρίστηκε για 11η φορά πρωταθλητής Ελλάδας στην Α1 πόλο των ανδρών.

Η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κατέκτησε έτσι το 37ο πρωτάθλημα στην ιστορία της, που όμως είναι και Ιστορικό. Ο τίτλος αυτός είναι ο 300ός στην Ιστορία του συλλόγου σε ό,τι αφορά τα ομαδικά αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, χάντμπολ)!

Υπενθυμίζουμε πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Βουλιαγμένη έχουν πάρει την πρόκριση στο Final 8 του Βελιγραδίου για το LEN Champions League.

To άρθρο «Αυτοκρατορία» από τον Ολυμπιακό! 11ο σερί πρωτάθλημα στο πόλο των ανδρών και 300ός τίτλος στα ομαδικά αθλήματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Ορέστης Χαλκιάς: «Δεν χρειάζεται να ξέρουν για την προσωπική μου ζωή, το μυστήριο έχει ένα ενδιαφέρον»

«Δεν χρειάζεται να ξέρουν τι κάνω. Άσε τους να φανταστούν» τόνισε ο Ορέστης Χαλκιάς. Ο Ορέστης Χαλκιάς φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 το απόγευμα της...

Πώς η τεχνολογία χτίζει σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης για τις επιχειρήσεις

Δεν μπορείς να τη δεις ή να την αγγίξεις. Σίγουρα όμως νιώθεις πότε είναι παρούσα και σίγουρα αντιλαμβάνεσαι την απουσία της. Από τις...

Πόπη Μαλλιωτάκη: Δεν με ενοχλούν τα σχόλια για τα φίλτρα στις φωτογραφίες

«Με τη Μαρίνα βγαίνουμε για ποτό, για χορό και μας φλερτάρουν», λέει η Πόπη Μαλλιωτάκη. Για τα φίλτρα στις φωτογραφίες, αλλά και για τη...