Τέλος από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος


Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος κυκλοφορεί επίσημα ελεύθερος στην αγορά και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Αμερικανός γκαρντ αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ανακοίνωσε την Τρίτη (27/6) το επίσημο φινάλε της συνεργασίας τους.

Ο 28χρονος άσος είχε 7.4 πόντους, 1.3 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 6.6 μονάδες ανά 15:47 σε 26 αγώνες της EuroLeague 2022/23, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τροπαίου με τους Μαδριλένους.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ο οποίος θέλει να τον φέρει πίσω στο ΣΕΦ, με τους Πειραιώτες να μην παίζουν μόνοι τους, αφού ο Αμερικανός βρίσκεται και στη λίστα της Μπάγερν Μονάχου του Πάμπλο Λάσο.

To άρθρο Τέλος από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Νετανιάχου: Περίπου 50 από τους 97 ομήρους που κρατούνται στη Γάζα είναι ακόμη ζωντανοί

Κατά τη διάρκεια κατάπαυσης του πυρός που εφαρμόστηκε στα τέλη Νοεμβρίου, παλαιστινιακά ένοπλα κινήματα άφησαν ελεύθερους 105 ομήρους ...

Γεροβασίλη: Δεν θα είμαι υποψήφια – Να κάνουμε τα πάντα για να μην κερδίσει ο Κασσελάκης

Η Όλγα Γεροβασίλη μίλησε για όσα έχουν γίνει και όσα θα γίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, βάζοντας στο κάδρο προβλήματα και λύσεις ...