Έλλη Κοκκίνου: Καλά έκανε ο Αλέξης Τσίπρας και παραιτήθηκε


Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε καλεσμένη σήμερα (03.07.2023) καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό και αποκάλυψε ότι ο Κώστας Μπακογιάννης της είχε κάνει πρόταση για το δήμο Αθηναίων!

«Μου είχε γίνει πρόταση να κατέβω με τον Κώστα Μπακογιάννη. Είχα πει όχι γιατί δεν με ενδιαφέρει», απάντησε η Έλλη Κοκκίνου στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα.

Στη συνέχεια, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του.

«Πιστεύω ότι έκανε καλά από τη στιγμή που αισθανόταν έτσι.

Και γενικότερα είμαι άνθρωπος που πιστεύει ότι αν κάποιος δεν νιώθει καλά στον χώρο που βρίσκεται και νιώθει μη αποδεκτός ή λίγος τη δεδομένη στιγμή, είναι καλό και αξιοπρεπές να αποχωρήσει», είπε η Έλλη Κοκκίνου.

  

To άρθρο Έλλη Κοκκίνου: Καλά έκανε ο Αλέξης Τσίπρας και παραιτήθηκε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Ο Τσικίνιο έκανε τατουάζ το Conference League του Ολυμπιακού

Ο Τσικίνιο του Ολυμπιακού θέλησε να κάνει τατουάζ το τρόπαιο του...

Δώρα Χρυσικού: «Δεν έτρωγα και οι γιατροί είπαν στον πατέρα μου “θα έχετε χορεύτρια ή παιδί”»

«Δεν έτρωγα, προσπερνούσα κάποια γεύματα», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Δώρα Χρυσικού. Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» ήταν σήμερα (23.09.2024) η Δώρα Χρυσικού. Η...

Στον Άρη και επίσημα ο Ρόμπιν Κουάισον – Υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών ο Σουηδός

Ο Άρης ανακοίνωσε την μεταγραφή του Ρόμπιν Κουάισον, με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή να φορά τη φανέλα του συλλόγου για την επόμενη διετία. Ο Ρόμπιν Κουάισον...