«Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει κάνει πρόταση στον Γουίλιαν και για τον Ολυμπιακό» υποστηρίζουν στην Αγγλία


Μία διπλή πρόταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την απόκτηση του Γουίλιαν, αποκαλύπτει βρετανικό δημοσίευμα, το οποίο εμπλέκει στην υπόθεση και τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το standard.co.uk, η Νότιγχαμ Φόρεστ φαίνεται να κερδίζει την “κούρσα” για την απόκτηση του Γουίλιαν από τη Φούλαμ, με την πρότασή της στον 35χρονο Βραζιλιάνο να περιλαμβάνει και μελλοντικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, αν το επιθυμεί.

Με δεδομένο ότι Νότιγχαμ Φόρεστ και Ολυμπιακός έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη, συχνά συνδέονται μετεγγραφικά σε δημοσιεύματα, με αυτό για τον πρώην παίκτη της Τσέλσι και της Άρσεναλ να υποστηρίζει ότι θα έχει τη δυνατότητα αν θέλει, να κλείσει την καριέρα του στους Πειραιώτες.

To άρθρο «Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει κάνει πρόταση στον Γουίλιαν και για τον Ολυμπιακό» υποστηρίζουν στην Αγγλία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Παπάς σούταρε τρίποντο και ξεχώρισε στον αγιασμό των τμημάτων του Ερασιτέχνη

Ο αγιασμός των τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος»...

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο...

Δημήτρης Παπανώτας: Απών από το Happy Day με κορονοϊό – «Η νύχτα που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη»

Ο Δημήτρης Παπανώτας περιέγραψε από το σπίτι του, τη νύχτα που πέρασε και άκουσε τις ευχές για περαστικά. Ο κορονοϊός τον χτύπησε για...