Η Μαριάντα Πιερίδη ξέσπασε σε δάκρυα στον αέρα: Η διπλή έκπληξη που την έκανε να λυγίσει


Η Μαριάντα Πιερίδη είχε σήμερα γενέθλια, και στην έναρξη της εκπομπής ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσια Τσαλαπάτη, μπήκαν στο πλατό με μια τούρτα και της ευχήθηκαν χρόνια πολλά.

Η Μαριάντα Πιερίδη δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες εκπλήξεις στη συνέχεια, οι οποίες θα την έκαναν να βάλει τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής.

Οι συνεργάτες της τής είχαν ετοιμάσει μια διπλή έκπληξη λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής. Αρχικά έβγαλαν στον αέρα την κουμπάρα της Μαριάντας, τη Ντίνα Νικολάου, η οποία με τα λόγια της την έκανε να συγκινηθεί.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, αμέσως μετά έβγαλαν και τον σύζυγο της Μαριάντας, τον Δημήτρη Κατριβέση, ο οποίος της είχε στείλει μάλιστα ένα μπουκέτο λουλούδια και μια μεγάλη τούρτα.

Η Μαριάντα Πιερίδη είπε συγκινημένη στον σύζυγό της: «Είσαι η δύναμή μου, είσαι ο έρωτάς μου, είσαι η αγάπη μου και το στήριγμά μου σε κάθε μου βήμα. Σ’ αγαπώ πολύ!».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Η έκπληξη στη Μαριάντα Πιερίδη για τα γενέθλιά της”,”description”:”Τριαντάφυλλος και Φελίσια Τσαλαπάτη έκαναν τούρτα έκπληξη στη Μαριάντα Πιερίδη.”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icTR5Z243ZXRpZGwvMjAyMy8wNy8xMy8wNy8xNl8xNV82NGFmYTRiZjY4OTJhLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M17S”,”uploadDate”:”2023-07-13T07:18:09.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cu0u0hyd37ih”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Συγκινημένη η Μαριάντα Πιερίδη από την έκπληξη του συζύγου της και της κουμπάρας για τα γενέθλιά της”,”description”:”Ο σύζυγός της Μαριάντας Πιερίδη, Δημήτρης Κατριβέσης και η κουμπάρα της Ντίνα Νικολάου ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της, με την ίδια να συγκινείται.”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1icTR5Z243ZXRpZGwvMjAyMy8wNy8xMy8wOS81NV8xMl82NGFmY2EwMDI1NjMwLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT6M6S”,”uploadDate”:”2023-07-13T09:58:08.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cu0xkn9vlbix”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

To άρθρο Η Μαριάντα Πιερίδη ξέσπασε σε δάκρυα στον αέρα: Η διπλή έκπληξη που την έκανε να λυγίσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

H Τουρκία επανεξετάζει την ασφάλεια των συσκευών επικοινωνίας μετά το Λίβανο

Οι αρχές επανεξετάζουν την ασφάλεια των συσκευών επικοινωνίας...

Δολοφονία Κατσουρή: Αντιμέτωποι με κακούργημα 5 αστυνομικοί για την είσοδο Κροατών οπαδών

«Όχι» στην αρχειοθέτηση της δικογραφίας από τον Εισαγγελέα Εφετών  ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Σε εξέλιξη η Πολιτική Γραμματεία

Σε εξέλιξη η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ- «Στο...

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Παραμένει φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού και σήμερα...

H Τουρκία επανεξετάζει την ασφάλεια των συσκευών επικοινωνίας μετά το Λίβανο

Οι αρχές επανεξετάζουν την ασφάλεια των συσκευών επικοινωνίας μετά τις εκρήξεις στον Λίβανο δηλώνει αξιωματούχος ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Σε εξέλιξη η Πολιτική Γραμματεία

Σε εξέλιξη η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ- «Στο τραπέζι» ο οδικός χάρτης για την εκλογή αρχηγού ...