Τελικός Super Cup: Σύσκεψη υπό το Νότη Μηταράκη για τα μέτρα ασφάλειας του αγώνα στο «Καραϊσκάκης»


Πραγματοποιήθηκε σήμερα (17.07) στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη η πρώτη μεγάλη σύσκεψη -υπό τον Νότη Μηταράκη- με θέμα τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να ληφθούν ενόψει του τελικού του Super Cup, στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Θυμίζουμε πως ο τελικός του Super Cup θα διεξαχθεί στις 16 Αυγούστου στο γήπεδο του Ολυμπιακού και το “μεγάλο” τρόπαιο θα διεκδικήσουν η νικήτρια του Champions League, Μάντσεστερ Σίτι και η κάτοχος του Europa League, Σεβίλλη.

Στη σύσκεψη μετείχαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Τάκης Μπαλτάκος, ο εντεταλμένος σύμβουλος της UEFA Άρης Σταυρόπουλος, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας και όλοι οι συναρμόδιοι επικεφαλής των εμπλεκομένων διευθύνσεων.

To άρθρο Τελικός Super Cup: Σύσκεψη υπό το Νότη Μηταράκη για τα μέτρα ασφάλειας του αγώνα στο «Καραϊσκάκης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Χάρις: Συγκέντρωσε 4 φορές περισσότερα χρήματα σε δωρεές από τον Τραμπ

Η εκστρατεία της Χάρις συγκέντρωσε πάνω από 189 εκατομμύρια δολάρια τον Αύγουστο, υπερτετραπλάσιο από το ποσό των 44 εκατομμυρίων δολαρίων που μάζεψε η...

Κουτσούμπας στο 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- «Οδηγητή»: Εδώ ζωντανεύει η ελπίδα

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε ότι το ΚΚΕ απευθύνεται σε όλους εκείνους που ψάχνουν απαντήσεις για το σήμερα και αγωνιούν για το αύριο ...

Βαζέχα, Γιαννάκης και άλλοι μεγάλοι του ελληνικού αθλητισμού στο Καλλιμάρμαρο

Μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού έδωσαν το “παρών” στο ιστορικό έκτο...