Η Ουκρανία λέει ότι απέτρεψε απόπειρα Ρώσων σαμποτέρ να περάσουν τα σύνορα



«Χθες βράδυ, στην περιοχή Τσερνίχιβ, συνοριοφύλακες απέτρεψαν απόπειρα από ομάδα δολιοφθοράς-αναγνώρισης του εχθρού να διασχίσει τα κρατικά σύνορα της Ουκρανίας εντός της κοινότητας Σεμενίβκα»

Η Ουκρανία παρεμπόδισε απόπειρα κατά τη διάρκεια της νύχτας από ρωσική ομάδα δολιοφθορέων να διασχίσουν τα βόρεια σύνορά της, έγραψε ο υπουργός Εσωτερικών Ιχόρ Κλιμένκο στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.

«Χθες βράδυ, στην περιοχή Τσερνίχιβ, συνοριοφύλακες απέτρεψαν απόπειρα από ομάδα δολιοφθοράς-αναγνώρισης του εχθρού να διασχίσει τα κρατικά σύνορα της Ουκρανίας εντός της κοινότητας Σεμενίβκα», δήλωσε.

Ο Σέρχιι Νάεφ, διοικητής του κοινού επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, ανέφερε από πλευράς του ότι τέσσερις ένοπλοι προσπάθησαν να διασχίσουν τα σύνορα, αλλά απωθήθηκαν από ουκρανικά πυρά.

Ο Κλιμένκο δήλωσε ότι τέσσερις άνθρωποι εντοπίστηκαν να κινούνται από το ρωσικό έδαφος. Πρόσθεσε ότι έφεδροι της συνοριοφυλακής και των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας αναπτύχθηκαν για να ενισχυθεί η περιοχή.

Η Ουκρανία έχει ενδυναμώσει τον βόρειο στρατιωτικό της τομέα μετά την άφιξη του επικεφαλής της ρωσικής οργάνωσης μισθοφόρων Wagner Γεβγκένι Πριγκόζιν στη Λευκορωσία.
 
 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

[Πηγή:]www.skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Ζωγράφου: Συνελήφθη 35χρονος δραπέτης φυλακών που έκλεβε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια

Εξιχνιάστηκαν συνολικά14 περιπτώσεις κλοπών οχημάτων που διαπράχθηκαν τις...

Ο Αντονί Μαρσιάλ επισκέφθηκε το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ

Ο Αντονί Μαρσιάλ έχει αρχίσει να παίρνει μία...

Ζωγράφου: Συνελήφθη 35χρονος δραπέτης φυλακών που έκλεβε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια

Εξιχνιάστηκαν συνολικά14 περιπτώσεις κλοπών οχημάτων που διαπράχθηκαν τις τελευταίες 8 ημέρες - Άνω των 300.000 ευρώ η αξία των οχημάτων ...

ΣΥΡΙΖΑ: Επιστροφή Κασσελάκη στα καθήκοντά του ζητά η μεγαλύτερη νομαρχιακή επιτροπή

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε παρέμβαση λίγο πριν αρχίσει η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ...

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες και σήμερα – Πού θα είναι ισχυρές

Άστατος θα είναι και σήμερα ο καιρός - Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή με τον υδράργυρο να φτάνει και τους 28...