Αλέξης Γεωργούλης: Για φαγητό στην Κύθνο με τη Βίκυ Σταυροπούλου – Η πρώτη εμφάνιση μετά την καταγγελία


Ο Αλέξης Γεωργούλης διατηρεί μια πολύ δυνατή φιλία με τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Ο Αλέξης Γεωργούλης φαίνεται πως επιστρέφει στους κανονικούς του ρυθμούς, λίγους μήνες μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας εις βάρος του από την Ελένη Χρονοπούλου.

Ο γνωστός ηθοποιός και ευρωβουλευτής εθεάθη στην Κύθνο να απολαμβάνει το φαγητό του, παρέα με την πολύ καλή του φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, σε δηλώσεις που είχε κάνει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, είχε πει για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Αρχικά εννοείται και θεωρώ περιττό να πω ότι πάντα είμαστε με τους ανθρώπους, αν έχουν υπάρξει θύματα, πάντα είμαστε με τα θύματα. Δεν το συζητώ αυτό.

Όμως, επειδή ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, δεν μου έχει αφήσει ποτέ σε όλες αυτές τις εκφάνσεις της ζωής μας καμία ρωγμή μιας επιθετικότητας ή μιας βίας ενός άλλου τύπου που δεν γνωρίζω. Πήρα ένα ταξί και μου είπε, “μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του”. Φυσικά δεν ξέρω. Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο. Δεν μου είναι όμως καθόλου εύκολο».

To άρθρο Αλέξης Γεωργούλης: Για φαγητό στην Κύθνο με τη Βίκυ Σταυροπούλου – Η πρώτη εμφάνιση μετά την καταγγελία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Ιράν: 12 συλλήψεις για «κατασκοπεία» υπέρ του Ισραήλ

Σήμερα με δρακόντεια μέτρα και στρατιωτικές τιμές, χιλιάδες...

Βόλος: Πετροπόλεμος μεταξύ κουκουλοφόρων στο κέντρο της πόλης

Tο επεισόδιο ξεκίνησε από την συμβολή των οδών...

Ιράν: 12 συλλήψεις για «κατασκοπεία» υπέρ του Ισραήλ

Σήμερα με δρακόντεια μέτρα και στρατιωτικές τιμές, χιλιάδες κόσμου συνόδευσαν τον νούμερο 2 της Χεζμπολάχ, Ιμπραχίμ Ακίλ στην τελευταία του κατοικία. ...

Βόλος: Πετροπόλεμος μεταξύ κουκουλοφόρων στο κέντρο της πόλης

Tο επεισόδιο ξεκίνησε από την συμβολή των οδών Ιάσονος και Μαυροκορδάτου, απέναντι από την Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και συνεχίστηκε με κυνηγητό, πετροπόλεμο...

Παρέμβαση Μητσοτάκη στον ΟΗΕ: Υπάρχουν παγκόσμιες απειλές που απαιτούν παγκόσμιες λύσεις

Ο πρωθυπουργός είπε ότι «υπάρχει το παγκόσμιο συμφέρον που διαπερνά το μεμονωμένο συμφέρον των κρατών» - «Κλειδώνουν» οι λεπτομέρειες για τη συνάντηση με Ερντογάν ...