Συνελήφθη κατά συρροή εμπρηστής στο Ηράκλειο – Αποκαλυπτικό βίντεο από τη δράση του


Η αστυνομία Ηρακλείου συνέλαβε έναν 70χρονο φερόμενο ως κατά συρροή εμπρηστή, ο οποίος κατηγορείται ότι έβαλε δυο φωτιές σε αγροτική έκταση στα Φαραγγιανά του Δήμου Γόρτυνας.

Όπως ανέφερε το ekriti.gr η δεύτερη φωτιά την οποία φέρεται να προκάλεσε ο 70χρονος φερόμενος ως εμπρηστής ξέσπασε χθες (11.8.2023) στην περιοχή του Ηρακλείου, αλλά η πυροσβεστική κατάφερε να την σβήσει, έχοντας κάψει όμως, 0,2 στρέμματα γεωργικής έκτασης.

Ωστόσο ο 70χρονος φέρεται να ευθύνεται και για ακόμη μία φωτιά η οποία είχε ξεσπάσει στις 6 Αυγούστου στην ίδια περιοχή.

Ο 70χρονος φερόμενος ως εμπρηστής συνελήφθη από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΠΥ Ηρακλείου, ΠΚ Πύργου, ΑΤ Πύργου Ηρακλείου και σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία  για εμπρησμό από πρόθεση κατά συρροή.

Ο 70χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ενώ του επιβλήθηκε το ανάλογο διοικητικό πρόστιμο. Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη, αλλά τον άφησε ελεύθερο, ενώ η δίκη θα γίνει τη Δευτέρα.

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ ο 70χρονος είπε ότι δεν έβαλε φωτιά, αλλά ίσως κατά λάθος να πέταξε ένα τσιγάρο πριν πιάσει φωτιά στο σημείο.

Το ekriti.gr έβγαλε στη δημοσιότητα και βίντεο στο οποίο φαίνεται ο 70χρονος να οδηγεί το τρακτέρ του.

Σε κάποια στιγμή ο φερόμενος ως εμπρηστής κατά συρροή φαίνεται να πετάει κάτι πάνω από τρακτέρ του.

Λίγο μετά ξεκινάει φωτιά.

To άρθρο Συνελήφθη κατά συρροή εμπρηστής στο Ηράκλειο – Αποκαλυπτικό βίντεο από τη δράση του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Πυρκαγιές στην Κολομβία: Πάνω από 90.000 στρέμματα στάχτη

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Ναγατάιμα, που υφίσταται...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 21 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικά τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα  ...

Κομισιόν σε Τσιόδρα για τη λειψυδρία

Ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για την ανθεκτικότητα των υδάτων, η...

Πυρκαγιές στην Κολομβία: Πάνω από 90.000 στρέμματα στάχτη

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Ναγατάιμα, που υφίσταται το πιο βαρύ πλήγμα από τις πυρκαγιές, καθώς υδραγωγείο και σπίτια καταστράφηκαν ...

Κομισιόν σε Τσιόδρα για τη λειψυδρία

Ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για την ανθεκτικότητα των υδάτων, η οποία έχει στόχο, μεταξύ άλλων, να στηρίξει τα κράτη μέλη ώστε να καταπολεμήσουν τη λειψυδρία ...