Έκλεισε και έρχεται Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ντεσπόντοφ


Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείτε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, με τους «ασπρόμαυρους» να τα έχουν βρει σε όλα τόσο με τον ίδιο, όσο και με την Λουντογκόρετς, σε μια μεταγραφή που θα κοστίσει συνολικά 3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ θα αποτελέσει την τελευταία προσθήκη του ΠΑΟΚ θερινό μεταγραφικό παζάρι του 2023, με τον 26χρονο εξτρεμ να αναμένεται το προσεχές διάστημα στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ανακοινωθεί από τον σύλλογο.

Ο ΠΑΟΚ απέσπασε την θετική απάντηση του Λουντογκόρετς για τον Βούλγαρο ποδοσφαιριστή, με τους «ασπρόμαυρους» μάλιστα να βγάζουν από τα ταμεία τους το ποσό των 3 εκατομμυρίων για να τον κάνουν δικό τους.

Από την πλευρά του ο Ντεσπόντοφ θα αμείβεται με 1,3 εκατ. το χρόνο, σε μια μεταγραφή που προσθέτει ποιότητα και προσωπικότητα στην επίθεση του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον 26χρονο εξτρέμ είχε ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» εν τέλη έκαναν πίσω για την περίπτωση του.

To άρθρο Έκλεισε και έρχεται Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ντεσπόντοφ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Κασσελάκης: Πρέπει να υπάρχει διαφάνεια στα αστυνομικά τμήματα

«Πρέπει να υπάρχει διαφάνεια στα αστυνομικά τμήματα», τόνισε. ...

Η ατμοσφαιρική ρύπανση αλλάζει τη δομή του παιδικού εγκεφάλου

H ατμοσφαιρική ρύπανση «δηλητηριάζει» τη ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων...

Κασσελάκης: Πρέπει να υπάρχει διαφάνεια στα αστυνομικά τμήματα

«Πρέπει να υπάρχει διαφάνεια στα αστυνομικά τμήματα», τόνισε. ...

Η ατμοσφαιρική ρύπανση αλλάζει τη δομή του παιδικού εγκεφάλου

H ατμοσφαιρική ρύπανση «δηλητηριάζει» τη ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων στον πλανήτη – δεν είναι τυχαίο ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) την αναγνωρίζει, σε...

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ενώνει τη φωνή του με 10 Ολυμπιονίκες για την πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

Με ένα ξεχωριστό βίντεο, η Περιφέρεια Αττικής τιμά την 11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, με μία εκπαιδευτική δράση για την ενθάρρυνση της ενεργού...