Μπουγαΐδης: «Η κουβέντα για τις ακαδημίες με στενοχωρεί – Χρειάστηκε να δουλέψω και σε εργοστάσιο»


Δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση. Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, αναφέρθηκε στη… προβληματική πλευρά του ποδοσφαίρου και στις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε.

Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης μίλησε στον Metropolis της Θεσσαλονίκης, τόνισε πως τον στενοχωρεί πολύ η κουβέντα για τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι περισσότερες ομάδες σε παίκτες που έχουν μόλις βγει από ακαδημίες, γιατί βλέπει τη διαφορά που υπάρχει με το εξωτερικό και αναφέρθηκε στην περίοδο κατά την οποία φορούσε τη φανέλα του Άρη, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες αναφορικά με τον μισθό του.

Παράλληλα, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να δουλέψει σε εργοστάσιο προκειμένου να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Τα όσα ανέφερε στον Metropolis ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, ο οποίος από τον Ιανουάριο του 2021 αγωνίζεται στην Πολωνία με τη φανέλα της Xρόμπι Γκλόγκοβ:

«Η συζήτηση αυτή είναι τεράστια. Έχω βρεθεί και εγώ σε ακαδημίες, αλλά δεν γνωρίζω από που βγαίνουν τα ποσά για τις ακαδημίες, επειδή δεν ήμουν ποτέ στη διοίκηση αλλά το “κρέας”, γιατί αυτό είμαστε οι ποδοσφαιριστές ένα προϊόν.

Η κουβέντα για τις ακαδημίες με στενοχωρεί πολύ, γιατί βλέπω τι γίνεται στο εξωτερικό που έχω αγωνιστεί. Όταν ένας ποδοσφαιριστής βγαίνει από τις ακαδημίες σκέφτονται δεν θα του δώσουμε και κανένα συμβόλαιο της προκοπής, δικός μας παιδί είναι, ο βασικός μισθός φτάνει. Οι παίκτες από το εξωτερικό που έρχονται με βασικό μισθό πληρώνονται;

Εγώ μέχρι τα 19 μου 800 ευρώ έπαιρνα από τον Άρη. Όλοι οι μικροί ποδοσφαιριστές βασικό μισθό παίρναμε, όντας και βασικοί σε κορυφαίες ομάδες. Εγώ ποτέ δεν πήρα μεγάλο συμβόλαιο, αλλά όταν μου έδειχναν σεβασμό έδινα όλο μου το είναι.

Δούλεψα για ένα χρόνο σε εργοστάσιο γιατί δεν με έκανε πρόταση καμιά ομάδα στην Ελλάδα και όποιος με ήθελε πάλι τον βασικό έδινε, οπότε προτίμησα το εργοστάσιο».

To άρθρο Μπουγαΐδης: «Η κουβέντα για τις ακαδημίες με στενοχωρεί – Χρειάστηκε να δουλέψω και σε εργοστάσιο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Αυστρία: Είναι το FPÖ ακροδεξιό κόμμα;

Οι «Ελεύθεροι» της Αυστρίας προηγούνται σε όλες τις...

Διαμαντοπούλου: Αν κερδίσω Προεδρία ΠΑΣΟΚ, Γερουλάνος επικεφαλής της ΚΟ

 Υπάρχει μια δυνατότητα συνεργασίας, θα τα κάνουμε όλα,...

Δώρα Χρυσικού: «Δεν έτρωγα και οι γιατροί είπαν στον πατέρα μου “θα έχετε χορεύτρια ή παιδί”»

«Δεν έτρωγα, προσπερνούσα κάποια γεύματα», αποκάλυψε μεταξύ άλλων...

Αυστρία: Είναι το FPÖ ακροδεξιό κόμμα;

Οι «Ελεύθεροι» της Αυστρίας προηγούνται σε όλες τις δημοσκοπήσεις ενόψει των εκλογών της Κυριακής, ποντάροντας σε ακροδεξιές θεωρίες και στην «κοντή μνήμη» ...

Διαμαντοπούλου: Αν κερδίσω Προεδρία ΠΑΣΟΚ, Γερουλάνος επικεφαλής της ΚΟ

 Υπάρχει μια δυνατότητα συνεργασίας, θα τα κάνουμε όλα, τόνισε η κα Διαμαντοπούλου ...

Ο Τσικίνιο έκανε τατουάζ το Conference League του Ολυμπιακού

Ο Τσικίνιο του Ολυμπιακού θέλησε να κάνει τατουάζ το τρόπαιο του...