Συνελήφθη ο δράστης που πυροβόλησε ηλικιωμένο και το άλογό του



Ο ηλικιωμένος βρέθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου το πρωί στην όχθη του Αχελώου, αιμόφυρτος καθώς είχε δεχθεί σφαίρα από πυροβόλο όπλο και σε κοντινή απόσταση, ένα νεκρό άλογο. 

Συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας, ο δράστης που πυροβόλησε έναν 69χρονο πάνω στο άλογό του. Οι σφαίρες από το κυνηγετικό όπλο τραυμάτισαν τον αναβάτη και σκότωσαν το άλογο.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας περί ζωοκτονίας και της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο ηλικιωμένος βρέθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου το πρωί στην όχθη του Αχελώου, αιμόφυρτος καθώς είχε δεχθεί σφαίρα από πυροβόλο όπλο (κυνηγετικό) και σε κοντινή απόσταση, ένα νεκρό άλογο. 

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και παραμένει νοσηλευόμενος.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Γεωργίου Καραϊσκάκη, προέκυψε ως δράστης ο οποίος και συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας.

[Πηγή:]www.skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Chelsea Hotel: Πωλείται σε κομμάτια η εμβληματική φωτεινή επιγραφή

Το Chelsea Hotel χτίστηκε το 1880 και γρήγορα...

Άγνωστοι έκλεψαν 30 laptops από γραφεία του υπ. Κοινωνικής Συνοχής

H κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της Τρίτης...

Καιρός : Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη  ...

Chelsea Hotel: Πωλείται σε κομμάτια η εμβληματική φωτεινή επιγραφή

Το Chelsea Hotel χτίστηκε το 1880 και γρήγορα έγινε τοπόσημο της πόλης και διάσημο σημείο συνάντησης συγγραφέων, καλλιτεχνών και μουσικών ...

Άγνωστοι έκλεψαν 30 laptops από γραφεία του υπ. Κοινωνικής Συνοχής

H κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της Τρίτης - Σε εξέλιξη η έρευνα των Αρχών για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών ...

Ζαχαριάδης στον ΣΚΑΪ: «Ο Κασσελάκης ανέλαβε ένα κόμμα 18% και το έφτασε στο 8%»

«Αν συνεχιστούν οι κόντρες, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλά θα διασπαστεί, αλλά θα εκραγεί - Πολύ σοβαρή η καταγγελία της Νοτοπούλου, να δοθούν όλα...