Ρώσος διπλωμάτης βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Κωνσταντινούπολη


Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Κωνσταντινούπολη, βρέθηκε ο Ρώσος διπλωμάτης, Νικολάι Κομπρίνετς, γενικός διευθυντής του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές έρευνες, εκτιμάται ότι ο Ρώσος διπλωμάτης πέθανε από καρδιακή προσβολή. Ο Νικολάι Κομπρίνετς, 61 ετών, γενικός διευθυντής του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για να συμμετάσχει στη συνάντηση των πρεσβευτών.

Πήγε στο ξενοδοχείο του επί της πλατειας Ταξίμ, γύρω στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης και έμεινε εκεί. Οι συνάδελφοί του, οι οποίοι δεν είδαν τον Ρώσο διπλωμάτη στη συνάντηση το πρωί, απευθύνθηκαν στους υπαλλήλους του ξενοδοχείου.

Μη μπορώντας να επικοινωνήσουν με τον διπλωμάτη, οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου μπήκαν στο δωμάτιο, όπου τον βρήκαν ακίνητο στο κρεβάτι και αμέσως ειδοποίησαν τους γιατρούς. Μετά την ειδοποίηση, οι ιατρικές ομάδες έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι ο διπλωμάτης είχε πεθάνει.

Μετά την έρευνα, η σορός του διπλωμάτη μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής για να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία θανάτου.

To άρθρο Ρώσος διπλωμάτης βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Κωνσταντινούπολη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Εορτολόγιο: Ποιοί γιορτάζουν 26 Οκτωβρίου

Μεγάλη γιορτή σήμερα, 26 Οκτωβρίου- Η 26η Οκτωβρίου έχει...

ΥΠΕΞ: Ανθρωπιστική βοήθεια απέστειλε η Ελλάδα με C-130 στον Λίβανο

Η ανθρωπιστική βοήθεια μεταφέρθηκε με αεροσκάφος C-130 της...

Βαθμολογία Euroleague: Τέταρτος ο Παναθηναϊκός, ενδέκατος ο Ολυμπιακός

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά...

Η Ουάσινγκτον καλεί την Τεχεράνη να σταματήσει τις επιθέσεις της εναντίον του Ισραήλ

«Καλούμε το Ιράν να σταματήσει τις επιθέσεις του εναντίον του Ισραήλ για να κλείσει αυτός ο κύκλος συγκρούσεων» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου...

Εορτολόγιο: Ποιοί γιορτάζουν 26 Οκτωβρίου

Μεγάλη γιορτή σήμερα, 26 Οκτωβρίου- Η 26η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα των Τεχνών του Δρόμου και της Ελεύθερης Έκφρασης στο Δημόσιο χώρο ...

ΥΠΕΞ: Ανθρωπιστική βοήθεια απέστειλε η Ελλάδα με C-130 στον Λίβανο

Η ανθρωπιστική βοήθεια μεταφέρθηκε με αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας και περιλαμβάνει ιατροφαρμακευτικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης ...