Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές: Για να φτιάξει σερί νικών στη Eurolegaue


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ (22:00, Newsit.gr, NovaSports Prime) για την 5η αγωνιστική της Euroleague και θέλει να ξεκινήσει μια… ανοδική πορεία στη διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ένα “ασταθές” ξεκίνημα στη Euroleague, έχοντας δυο νίκης και δυο ήττες, ενώ ενώ προέρχεται από δραματική εντός έδρας νίκη στην παράταση επί της Παρτίζαν.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να βρει σταθερότητα -αντιμετωπίζοντας παράλληλα προβλήματα τραυματισμών- και να κάνει ένα νικηφόρο σερί, που θα την βοηθήσει να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα.

Απ’ την άλλη, η ομάδα του Εμρέ Τσάν ξεκίνησε τραγικά, με δύο βαριές ήττες από Μπαρτσελόνα (91-74) και Ρεάλ Μαδρίτης (80-103). Ωστόσο, στα δύο μετέπειτα πιο βατά ματς της «διαβολοβδομάδας», συνήλθε με νίκες κόντρα σε Βιλερμπάν (89-84) και Βαλένθια (77-73).

Η Αναντολού Εφές δεν αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα (αμφίβολος είναι μόνο ο Ελάιτζα Μπράιαντ, λόγω τραυματισμού.), κάτι που δεν ισχύει και για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα παραταχθεί χωρίς τους Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ. Στα θετικά είναι πως ο Αϊζάια Κάνααν, που είχε απουσιάσει από την προπόνηση της Τρίτης (24/10) λόγω γρίπης, θα είναι κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η διαιτητική τριάδα αποτελείται από τους Χουάν Κάρλος Γκαρσία, Μεχντί Ντιφαλά και Μίλος Κολιένσιτς, οι οποίοι θα σφυρίξουν την αναμέτρηση.

To άρθρο Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές: Για να φτιάξει σερί νικών στη Eurolegaue δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Premier League: Η «τριάρα» της Λίβερπουλ και οι εντυπωσιακές ανατροπές από Άστον Βίλα και Τότεναμ

Η Λίβερπουλ «μεγάλωσε» τη νικηφόρα πορεία της στην Premier League, με τη νίκη της (3-0) κόντρα στην Μπόρνμουθ. Ανατροπή και εντυπωσιακές νίκες με...

Ναταλία Δραγούμη: «Δεν μπορούν να κάνουν όλοι σάτιρα, είναι συγκεκριμένοι αυτοί που μπορούν»

«Η εποχή μας δεν σηκώνει χιούμορ με τον χοντρό και τον λιγνό. Αν δημιουργήσουμε κάτι τώρα, αλλά το παλιό δεν μπορούμε να το...

Βόλος – ΠΑΟΚ 1-4: Πέρασε από το Πανθεσσαλικό και κρατήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη που έψαχνε στην έδρα του Βόλου (4-1), κρατήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League και θα…...