Δανάη Παππά: Τον καβγά τον ξεκινάει συνήθως ο σύντροφος μου, τον δίνω στεγνά


“Έχουμε ήδη δυο παιδιά, έναν σκύλο και μια γάτα εννοώ” αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, η Δανάη Παππά.

Στην προσωπική της ζωή, τον έρωτα με τον Λάμπρο Λαζάρη αλλά και τους… καυγάδες μίλησε με ειλικρίνεια η Δανάη Παππά όταν την συνάντησαν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι σε βραδινή της έξοδο.

“Ο σύντροφος μου είναι ντροπαλός. Σίγουρα είναι βασικό στοιχείο μιας σχέσης ο θαυμασμός. Άμα δεν θαυμάζεις τον άνθρωπο με τον οποίο είσαι μαζί, από ένα σημείο και μετά αρχίζει και φθείρεται όλο αυτό το πράγμα και χάνεται”.

“Εμένα με διεκδίκησε ο άτιμος… Γνωριζόμασταν, “κάτσε να γνωριστούμε, περίμενε” έλεγα και τελικά είμαστε πέντε χρόνια μαζί! Απίστευτο μου φαίνεται, μου φαίνεται σαν χθες! Είναι ο έρωτας της ζωής μου. Δεν μου αρέσει να λέω τόσο μεγάλες κουβέντες αλλά άμα το νιώθεις κάτι, γιατί να μην το πεις;” τόνισε χαρακτηριστικά η όμορφη ηθοποιός.

“Έχουμε ήδη δυο παιδιά, έναν σκύλο και μια γάτα εννοώ, μου αρέσει πολύ εμένα αυτή η σχέση που είμαστε τώρα και νομίζω ότι δουλεύουμε πολύ και οι δυο γι’ αυτήν”.

 

“Θα κάναμε couple therapy, γιατί όχι; Εμένα όμως δεν μου αρέσουν καθόλου οι καυγάδες. Προσπαθώ με οποιονδήποτε τρόπο ή να τον αποφύγω ή να ηρεμήσω κατευθείαν τα πνεύματα γιατί δεν μπορώ με τις συγκρούσεις. Οπότε αυτός που τον ξεκινάει συνήθως είναι ο Λάμπρος και τον δίνω στεγνά” πρόσθεσε η Δανάη Παππά.

To άρθρο Δανάη Παππά: Τον καβγά τον ξεκινάει συνήθως ο σύντροφος μου, τον δίνω στεγνά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Επιχείρηση Aspides: Επέστρεψε η Φρεγάτα «Ψαρά» από την Ερυθρά Θάλασσα

Η φρεγάτα «Ψαρά» επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής...

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από την Ρόμα

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από CEO της Ρόμα,...

Βίντεο από την στιγμή που ισραηλινοί στρατιώτες εισβάλουν στα γραφεία του Al Jazeera στην Ραμάλα

Οι στρατιώτες ζήτησαν από το προσωπικό να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα και να εγκαταλείψει το κτίριο - Τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά...

Επιχείρηση Aspides: Επέστρεψε η Φρεγάτα «Ψαρά» από την Ερυθρά Θάλασσα

Η φρεγάτα «Ψαρά» επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής στον ναύσταθμο της Σαλαμίνας, ολοκληρώνοντας την παρουσία της στην ευρωπαϊκή επιχείρηση ASPIDES ...

Τσιάρας: Ίσως στο επόμενο υπουργικό Συμβούλιο η ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια των αγροτών

 Για το ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο σημείωσε ότι τα τελευταία τρία χρόνια η κυβέρνηση της ΝΔ έχει επιστρέψει στους αγρότες ΕΦΚ ύψους 240...