Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Έτσι επιβεβαίωσαν τον γάμο τους


Τις πρώτες ημέρες τους ως νεόνυμφο ζεύγος περνούν ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση, οι οποίοι παντρεύτηκαν, κάτω από άκρα μυστικότητα το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Μάλιστα, στην πρώτη ανάρτηση που έκανε η Σίσσυ Τουμάση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά τον γάμο της με τον Αργύρη Πανταζάρα, επιβεβαίωσε έμμεσα το χαρμόσυνο γεγονός.

Η ηθοποιός από το «Προξενιό της Ιουλίας» ανέβασε στο instagram εικόνες από φαγητά και γλυκά στην Κωνσταντινούπολη και έγραψε με χιούμορ: «Στάσεις στη μέση του δρόμου για φαγητό. Ό,τι δεν υπάρχει σε φωτό, καταναλώθηκε λαίμαργα χωρίς να αφήσει ίχνη».

Όταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης της ευχήθηκε για τον γάμο εκείνη του απάντησε «ευχαριστούμε», επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την ευχάριστη είδηση.

 

Το νεόνυμφο ζευγάρι απόλαυσε τον μήνα του μέλιτος στην Κωνσταντινούπολη, ενώ στη συνέχεια επέστρεψαν στην Αθήνα και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

To άρθρο Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Έτσι επιβεβαίωσαν τον γάμο τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

ΕΕ: Όλο και πιο δύσκολο να είσαι Μουσουλμάνος στην Ευρώπη

Σχεδόν το 50% των πιστών που ασπάζονται το...

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται αποξηραμένη κανέλα γνωστής μάρκας

Η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε. έχει ήδη...

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Συνάντηση με τον Συνήγορο του Πολίτη στη Βουλή

Στο επίκεντρο της συνάντησης η επιλογή του νέου...

Καιρός : Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη  ...

ΕΕ: Όλο και πιο δύσκολο να είσαι Μουσουλμάνος στην Ευρώπη

Σχεδόν το 50% των πιστών που ασπάζονται το Ισλάμ δηλώνει ότι αντιμετωπίζει καθημερινά ρατσισμό - Κορύφωση μίσους μετά την 7η Οκτωβρίου ...

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται αποξηραμένη κανέλα γνωστής μάρκας

Η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε. έχει ήδη αποσύρει το προϊόν από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. ...

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Συνάντηση με τον Συνήγορο του Πολίτη στη Βουλή

Στο επίκεντρο της συνάντησης η επιλογή του νέου Συνηγόρου του Πολίτη - Κριτική στον πρωθυπουργό από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας  ...