Δημοσκόπηση Alco: Διευρύνεται το προβάδισμα της ΝΔ με 20,6% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ



Η ακρίβεια παραμένει “νούμερο ένα” πρόβλημα για τους πολίτες 

Διεύρυνση του προβαδίσματος της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με 20,6%, έναντι 17% στην προηγούμενη δημοσκόπηση του Σεπτεμβρίου, και μείωση της διαφοράς της αξιωματικής αντιπολίτευσης με το ΠΑΣΟΚ κάτω από τη μονάδα, δείχνει η δημοσκόπηση της Alco για τον Alpha.

Η ΝΔ ανεβάζει τα ποσοστά της σε σχέση με την έρευνα του Σεπτεμβρίου τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει νέες διαρροές (σχεδόν δύο μονάδες), ενώ το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει ανοδική πορεία, όπως και το ΚΚΕ.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 34,1% (από 32,3%) ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει στο 13,5% (από 15,3%), ενώ το ΠΑΣΟΚ με 12,7% (από 11,8%) και το ΚΚΕ με 8,6% (από 7,7%) ανεβάζουν τα ποσοστά τους.

Ποιον πολιτικό αρχηγό εμπιστεύονται οι πολίτες για πρωθυπουργό

Οι πολίτες επιλέγουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ποσοστό 37%. Τον Στέφανο Κασσελάκη εμπιστεύεται το 8%, τον Νίκο Ανδρουλάκη 7% ενώ «κανέναν» απαντά το 30%.

Η ακρίβεια παραμένει “νούμερο ένα” πρόβλημα για τους ερωτηθέντες. Το 46% απαντά ότι δεν βοηθούν «καθόλου» τα μέτρα της κυβέρνησης για την ακρίβεια. Το 33% απαντά «λίγο». 

Πηγή: skai.gr

[Πηγή:]www.skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Ζελένσκι: Είπα στον Τραμπ «ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ ή πυρηνικά όπλα»

«Η Ουκρανία έχει πληροφορίες ότι 10.000 Βορειοκορεάτες εξειδικευμένοι...

Σύλληψη 45χρονου για τον βιασμό 6χρονου κοριτσιού

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο...

Ζελένσκι: Είπα στον Τραμπ «ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ ή πυρηνικά όπλα»

«Η Ουκρανία έχει πληροφορίες ότι 10.000 Βορειοκορεάτες εξειδικευμένοι σε διάφορους τομείς ετοιμάζονται να βοηθήσουν τη Ρωσία» ...

Σύλληψη 45χρονου για τον βιασμό 6χρονου κοριτσιού

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τη μητέρα του και οι γιατροί ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές ...

Βάσω Παπανδρέου: Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή στη μνήμη της – Συλλυπητήρια των κομμάτων

Ενημερώνοντας το σώμα για την απώλειά της, ο Πάρις Κουκουλόπουλος ανέφερε ότι η Βάσω Παπανδρέου υπήρξε στέλεχος του ΠΑΚ και από τα κορυφαία...