NBA: Με διπλή εκπροσώπηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο το Top 10


Με διπλή εκπροσώπηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο απαρτίζεται το Top 10 της βραδιάς στο ΝΒΑ, με τον Καρλ-Άντονι Τάουνς να βρίσκεται στην κορυφή, για το καλάθι νίκης του στον αγώνα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με τους Νιού Όρλεανς Πέλικανς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν τρομερός στη νίκη των Μπακς απέναντι στους Μάβερικς, με τον Έλληνα μπασκετμπολίστα να σημειώνει 40 πόντους, μαζεύοντας 15 ριμπάουντ και έχοντας πέντε ασίστ.

Όπως είναι λογικό η εμφάνιση του «Greak Freak» είχε ως αποτέλεσμα ο ίδιος να δει τον εαυτό του σε δυο φάσεις στο Top 10 του ΝΒΑ, στο video που αναρτά η λίγκα στο επίσημο κανάλι της στο Youtube.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην κορυφή βρίσκεται το καλάθι του Καρλ-Άντονι Τάουνς, το οποίο έκρινε τον αγώνα ανάμεσα σε Μινεσότα Τίμπεργουλβς και Νιού Όρλεανς Πέλικανς.

To άρθρο NBA: Με διπλή εκπροσώπηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο το Top 10 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Πυρκαγιές στην Κολομβία: Πάνω από 90.000 στρέμματα στάχτη

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Ναγατάιμα, που υφίσταται...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 21 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικά τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα  ...

Κομισιόν σε Τσιόδρα για τη λειψυδρία

Ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για την ανθεκτικότητα των υδάτων, η...

Πυρκαγιές στην Κολομβία: Πάνω από 90.000 στρέμματα στάχτη

Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Ναγατάιμα, που υφίσταται το πιο βαρύ πλήγμα από τις πυρκαγιές, καθώς υδραγωγείο και σπίτια καταστράφηκαν ...

Κομισιόν σε Τσιόδρα για τη λειψυδρία

Ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για την ανθεκτικότητα των υδάτων, η οποία έχει στόχο, μεταξύ άλλων, να στηρίξει τα κράτη μέλη ώστε να καταπολεμήσουν τη λειψυδρία ...