«Εξάσφαιρη» η Άρσεναλ, σταμάτησε την Μπάγερν Μονάχου η Κοπεγχάγη


H Άρσεναλ διέσυρε 6-0 την Λανς εντός έδρας και προκρίθηκε πανηγυρικά στη νοκ-αουτ φάση του Champions League, την ώρα που η Μπάγερν Μονάχου «κόλλησε» απέναντι στην αξιόμαχη Κοπεγχάγη, με τις δυο ομάδες να μένουν ισόπαλες χωρίς γκολ, με τους Δανούς να παίρνουν ένα «χρυσό» βαθμό.

Η Άρσεναλ ήταν καταιγιστική στο Λονδίνο απέναντι στην Λανς, με τους «κανονιέρηδες» να επικρατούν με το ευρύ 6-0 σε βάρος των Γάλλων, έχοντας μάλιστα έξι διαφορετικούς σκόρερ. Με αυτή της τη νίκη η Άρσεναλ πήρε τη πρόκριση για τους 16 του Champions League με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο. Από τη πλευρά της η Μπάγερν τα βρήκε σκούρα κόντρα στην εξαιρετική Κοπεπχάγη, με τους Βαυαρούς να μην καταφέρνουν να σκοράρουν σε αγώνα Champions League, για πρώτη φορά μετά το 2017!

Μπάγερν Μονάχου – Κοπεγχάγη 0-0 για τον 1ο όμιλο

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν μεν καλύτερη, ωστόσο οι παίκτες του Τόμας Τούχελ δεν έκανα γκολ τις λιγοστές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, με αποτέλεσμα να μείνουν στο 0-0 απέναντι στην Κοπεγχάγη στην «Αllianz Arena». Αποτέλεσμα που δεν τους επηρεάζει ωστόσο, καθώς η Μπάγερν ήδη έχει προκριθεί ως πρωτοπόρος του ομίλου στα νοκ-αουτ της διοργάνωσης.

Άρσεναλ – Λανς 6-0 για τον 2ο όμιλο

Η Άρσεναλ έστειλε πάρτι στο «Emirates» με το συγκρότημα του Μικέλ Αρτέτα να παίρνει μια σπουδαία νίκη με σκορ 5-0. Μάλιστα όλα τα γκολ της Άρσεναλ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο, με τους Λονδρέζους να έχουν πέντε διαφορετικούς σκόρερ.

Ο Κάι Χάβερζ έκανε το 1-0 στο 13΄, με τον Γκαμπριέλ Ζέσους να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 21΄. Δυο λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Μπουκάγιο Σάκα να χριστεί σκόρερ, ενώ στο 27΄ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι έκανε το 4-0. 

Το 5-0 ήρθε από τον αρχηγό της Άρσεναλ Μάρτιν Όντεγκαρντ, ενώ το τελικό 6-0 έγινε από τον Ζορζίνιο, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιταλού μέσου. Με αυτό τον τρόπο η Άρσεναλ πήρε πανηγυρικά την πρόκριση της στους 16 του Champions League.

 

 

 

 

 

To άρθρο «Εξάσφαιρη» η Άρσεναλ, σταμάτησε την Μπάγερν Μονάχου η Κοπεγχάγη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Επιχείρηση Aspides: Επέστρεψε η Φρεγάτα «Ψαρά» από την Ερυθρά Θάλασσα

Η φρεγάτα «Ψαρά» επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής...

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από την Ρόμα

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από CEO της Ρόμα,...

Βίντεο από την στιγμή που ισραηλινοί στρατιώτες εισβάλουν στα γραφεία του Al Jazeera στην Ραμάλα

Οι στρατιώτες ζήτησαν από το προσωπικό να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα και να εγκαταλείψει το κτίριο - Τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά...

Επιχείρηση Aspides: Επέστρεψε η Φρεγάτα «Ψαρά» από την Ερυθρά Θάλασσα

Η φρεγάτα «Ψαρά» επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής στον ναύσταθμο της Σαλαμίνας, ολοκληρώνοντας την παρουσία της στην ευρωπαϊκή επιχείρηση ASPIDES ...

Τσιάρας: Ίσως στο επόμενο υπουργικό Συμβούλιο η ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια των αγροτών

 Για το ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο σημείωσε ότι τα τελευταία τρία χρόνια η κυβέρνηση της ΝΔ έχει επιστρέψει στους αγρότες ΕΦΚ ύψους 240...