Ραμόνα Βλαντή: Δε θα άφηνα να με ντύσει η Καγιά, η Παπαγεωργίου και η Χατζηπαντελή


Τη γνωστή influencer Ραμόνα Βλαντή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», η οποία αναφέρθηκε στην τηλεόραση, τη μόδα και αποκάλυψε ποια είναι τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα που έχει περάσει.

«Εύχομαι για το 2024 να εξαφανιστεί η κατηγορία των γυναικών ‘Κιμ Καρντάσιαν’. Θέλω να εξαφανίσουμε το γυμνό και το πρόστυχο από τις γυναίκες. Δε θα άφηνα να με ντύσει ούτε η Βίκυ Καγιά, ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ούτε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Η Χατζηπαντελή δυσκολεύτηκε και η ίδια να κρίνει στο ριάλιτι μόδας γιατί δεν είναι το αντικείμενό της».

Για τα Χριστούγεννα που θυμάται πιο έντονα, η Ραμόνα Βλαντή λέει: «Θυμάμαι έντονα τα Χριστούγεννα που κάναμε πατινάζ σε μία παγωμένη λίμνη στη Ρουμάνια και έσπασε ο πάγος».

Όσο για την προσωπική της ζωή; «Δε μου μιλάει άνθρωπος, δε θα ήθελα έναν άντρα δίπλα μου που φοβάται. Είμαι απλησίαστη γιατί είμαι πάρα πολύ επιλεκτική.

Γιατί να βάλω ένα βάρος σαν τον γάμο στο κεφάλι μου;», είπε μεταξύ άλλων η Ραμόνα Βλαντή.

To άρθρο Ραμόνα Βλαντή: Δε θα άφηνα να με ντύσει η Καγιά, η Παπαγεωργίου και η Χατζηπαντελή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Νετανιάχου: Περίπου 50 από τους 97 ομήρους που κρατούνται στη Γάζα είναι ακόμη ζωντανοί

Κατά τη διάρκεια κατάπαυσης του πυρός που εφαρμόστηκε στα τέλη Νοεμβρίου, παλαιστινιακά ένοπλα κινήματα άφησαν ελεύθερους 105 ομήρους ...

Γεροβασίλη: Δεν θα είμαι υποψήφια – Να κάνουμε τα πάντα για να μην κερδίσει ο Κασσελάκης

Η Όλγα Γεροβασίλη μίλησε για όσα έχουν γίνει και όσα θα γίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, βάζοντας στο κάδρο προβλήματα και λύσεις ...