Ανδρουλάκης στον ΣΚΑΪ: Τι είπε για Μητσοτάκη, ευρωεκλογές, μη κρατικά πανεπιστήμια



«Η Ευρωπαία εισαγγελέας λέει ότι το θέμα οδεύει προς συγκάλυψη. Το πόρισμα του Ευρωπαίου εισαγγελέα από το καλοκαίρι, κάνει λόγο για ευθύνες του κ. Καραμανλή». δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση των Τεμπών

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ και στη Σία Κοσιώνη παραχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, απαντώντας στα ερωτήματα των θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας.

Ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε αρχικά στο θέμα των υποκλοπών, λέγοντας ότι «καταρρέει το κράτος δικαίου. Δεν έχουν κληθεί βασικοί μάρτυρες».

Και συνέχισε με αναφορά στην υπόθεση των Τεμπών, τονίζοντας: «Η Ευρωπαία εισαγγελέας λέει ότι το θέμα οδεύει προς συγκάλυψη. Το πόρισμα του Ευρωπαίου εισαγγελέα από το καλοκαίρι, κάνει λόγο για ευθύνες του κ. Καραμανλή».

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «θα είμαστε δεύτερο κόμμα, το θέμα είναι με πόση διαφορά. Ο Μητσοτάκης προτιμά να έχει αντιπολίτευση lifestyle».

Όσον αφορά στα μη κρατικά πανεπιστήμια, είπε ότι με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης θα είναι «κερδοσκοπικά πανεπιστήμια», δεσμεύτηκε ωστόσο ότι θα στηρίξει την αλλαγή του άρθρου 16, ώστε να επικυρωθεί από το Σύνταγμα ότι θα είναι μηκ κερδοσκοπικά.

Πηγή: skai.gr

[Πηγή:]www.skai.gr

Ροή Ειδήσεων

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε 16χρονος που είχε πάει για μπάνιο στον Άλιμο και είχε εξαφανιστεί

Ο ανήλικος πήγε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/9/24) για μπάνιο στον Άλιμο και από εκείνη τη στιγμή δεν είχε δώσει σημεία ζωής… Ο ανήλικος,16...

Ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα Skills4Jobs στη Θεσσαλία

Η εμβληματική πρωτοβουλία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) – Skills4Jobs...

Νέοι μετανάστες ανοιχτά της Γαύδου

Συναγερμός στις αρχές για την ύπαρξη ξύλινου σκάφους με 22 μετανάστες 37 ναυτικά μίλια νότια της Γαύδου. ...