Άδεια ίδρυσης επιχείρησης και αύξηση παραβόλου θα προβλέπει το νέο καθεστώς golden visa


Δύο βασικές αλλαγές θα προβλέπει μεταξύ άλλων το νέο θεσμικό πλαίσιο το οποίο σχεδιαζεί η κυβέρνηση σε σχέση με την golden visa και οι οποίες θα προβλέπονται σε νομοθετική πρωτοβουλία, η οποία αναμένεται μέχρι τέλος εβδομάδας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του newsit.gr η εν λόγω πρωτοβουλία θα προβλέπει αφενός τη δυνατότητα ίδρυσης επιχείρησης από όποιον λαμβάνει η την golden visa (και όχι μόνο άδεια διαμονής) και αφετέτου αύξηση του παραβόλου για την απόκτηση της.

Υπενθυμίζεται πως με βάση το ισχύον καθεστώς, όποιος αποκτά golden visa στην Ελλάδα δεν έχει άδεια εργασίας, ούτε ίδρυσης επιχείρησης.

To άρθρο Άδεια ίδρυσης επιχείρησης και αύξηση παραβόλου θα προβλέπει το νέο καθεστώς golden visa δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Φωτιά στη Σαλαμίνα – Επιχειρούν εναέρια μέσα

Επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα και 2...

DW: «Μπαράζ» επαφών Ερντογάν στη Νέα Υόρκη

Με βαριά πολιτική αλλά και οικονομική ατζέντα αναμένεται...

Ρώμη: Σνελήφθη Ελληνοαυστραλός για τη δολοφονία δύο γυναικών στη Μελβούρνη πριν 47 χρόνια

Η Αυστραλιανή αστυνομία είχε κάνει λόγο για βάρβαρο, ακραίο έγκλημα και αργότερα, έκανε γνωστό ότι εντόπισε τον δράστη χάρη σε τεστ του dna ...

Φωτιά στη Σαλαμίνα – Επιχειρούν εναέρια μέσα

Επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα και 2 ελικόπτερα ...

DW: «Μπαράζ» επαφών Ερντογάν στη Νέα Υόρκη

Με βαριά πολιτική αλλά και οικονομική ατζέντα αναμένεται ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν στις ΗΠΑ για τη ΓΣ του ΟΗΕ. Τετ-α-τετ με Κάμαλα Χάρις...