Βίντεο από την αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων στην Κέρκυρα – Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων 17χρονος τραυματίας


Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων διακομίστηκε ένας από τους τραυματίες του αιματηρού επεισοδίου που σόκαρε την Κέρκυρα. Στο γενικό νοσοκομείο του νησιού νοσηλεύεται και ο δράστης της επίθεσης.

Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων μεταφέρθηκε τελικά αργά το απόγευμα της Τετάρτης (03.04.2024) ένας από τους τραυματίες της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε στην πλατεία Σαρόκο στην Κέρκυρα νωρίτερα το μεσημέρι.

Όπως σημειώνει το enimerosi.com, η μεταφορά του 17χρονου στα Ιωάννινα κρίθηκε αναγκαία, καθώς το τραύμα που φέρει από μαχαιριά στον μηρό είναι σοβαρό και πρέπει να εξεταστεί από αγγειοχειρουργό.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός τραυματίστηκε όταν επιχείρησε να χωρίσει τους δύο ανήλικους, μεταξύ των οποίων σημειώθηκε η συμπλοκή.

Το kerkyrasimera.gr κατέγραψε το σοβαρό επεισόδιο που αναστάτωσε την πόλη της Κέρκυρας:

 

Στο νοσοκομείο της Κέρκυρας παραμένουν νοσηλευόμενοι, ο 14χρονος που δέχθηκε την επίθεση, όπως και ο 17χρονος δράστης, καθώς ο δεύτερος – μετά τη σύλληψή του – δήλωσε τραυματίας και μεταφέρθηκε κι αυτός στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Δείτε τι δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες του σοβαρού περιστατικού:

 

To άρθρο Βίντεο από την αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων στην Κέρκυρα – Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων 17χρονος τραυματίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Chelsea Hotel: Πωλείται σε κομμάτια η εμβληματική φωτεινή επιγραφή

Το Chelsea Hotel χτίστηκε το 1880 και γρήγορα...

Άγνωστοι έκλεψαν 30 laptops από γραφεία του υπ. Κοινωνικής Συνοχής

H κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της Τρίτης...

Καιρός : Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη  ...

Chelsea Hotel: Πωλείται σε κομμάτια η εμβληματική φωτεινή επιγραφή

Το Chelsea Hotel χτίστηκε το 1880 και γρήγορα έγινε τοπόσημο της πόλης και διάσημο σημείο συνάντησης συγγραφέων, καλλιτεχνών και μουσικών ...

Άγνωστοι έκλεψαν 30 laptops από γραφεία του υπ. Κοινωνικής Συνοχής

H κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της Τρίτης - Σε εξέλιξη η έρευνα των Αρχών για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών ...

Ζαχαριάδης στον ΣΚΑΪ: «Ο Κασσελάκης ανέλαβε ένα κόμμα 18% και το έφτασε στο 8%»

«Αν συνεχιστούν οι κόντρες, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλά θα διασπαστεί, αλλά θα εκραγεί - Πολύ σοβαρή η καταγγελία της Νοτοπούλου, να δοθούν όλα...