Φενέρμπαχτσε – Μονακό 89-78: «Μεγάλο» ματς ο Νικ Καλάθης και 2-1 για την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στα πλέι οφ


Με τον Νικ Καλάθη να είναι εκ των κορυφαίων της Φενέρμπαχτσε, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους νίκησε εντός έδρας την Μονακό με 89-78, στο game 3 της σειράς των πλέι οφ και θέλει μια ακόμα νίκη -στην Πόλη- για να προκριθεί στο Fina Four της Euroleague. Απίστευτο ματς ο Άλφα Ντιαλό των φιλοξενούμενων.

Σε… πορεία Fina Four η Φενέρμπαχτσε. Έχοντας κάνει το break στο game 1 κόντρα στην Μονακό, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και πήρε το game 3 της σειράς με 89-78.

Η Φενέρμπαχτσε έκανε έτσι το 2-1 στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague και θέλει μια ακόμα νίκη, την προσεχή Παρασκευή στην Κωνσταντιούπολη (03.05.2024 / 20:45), για να πάρει το “εισιτήριο” για το Final Four του Βερολίνου.

Ο Νικ Καλάθης ήταν ο κορυφαίος της Φενέρμπαχτσε με 13 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ. Ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς ήτνα πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Γιασικεβίτσιους με 14 π.

Απ’ την Μονακό, που τώρα καλείται να κάνει το break για να μη μείνει εκτός Final Four, ο Μάικ Τζέιμς κατάφερε να είναι επιδραστικός μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο (11 π. και 7 ασίστ). Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Άλφα Ντιάλο , σημειώνοντας 23 πόντους και μαζεύοντας 7 ριμπάουντ.

 

 

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 47-40, 69-58, 89-78

To άρθρο Φενέρμπαχτσε – Μονακό 89-78: «Μεγάλο» ματς ο Νικ Καλάθης και 2-1 για την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στα πλέι οφ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Σταϊκούρας: Ακολουθούμε ολιστική προσέγγιση για την αυτοκίνηση

«Ακολουθούμε μια ολιστική προσέγγιση για την αυτοκίνηση», τόνισε...

Cassandra: Έντονα καιρικά φαινόμενα και προβλήματα στο Δήμο Φιλιατών

 Έντονα καιρικά φαινόμενα δημιουργούν προβλήματα στο Δήμο Φιλιατών ...

Γερμανία: «Σοκαριστικός» ο βομβαρδισμός του Ισραήλ εναντίον καταυλισμού προσφύγων στην Δυτική Όχθη

Από το πλήγμα του Ισραήλ στο προάστιο Τουλκαρέμ της Δυτικής Όχθης, έχασαν τη ζωή τους 18 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων παιδιά και νέοι. ...

Σταϊκούρας: Ακολουθούμε ολιστική προσέγγιση για την αυτοκίνηση

«Ακολουθούμε μια ολιστική προσέγγιση για την αυτοκίνηση», τόνισε ο Υπουργός ...

Cassandra: Έντονα καιρικά φαινόμενα και προβλήματα στο Δήμο Φιλιατών

 Έντονα καιρικά φαινόμενα δημιουργούν προβλήματα στο Δήμο Φιλιατών ...