Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου πέρασε στον ημιτελικό των 100μ. με φοβερή κούρσα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου


Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και το απέδειξε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου εξασφάλισε την πρόκριση της στον ημιτελικό των 100 μ. του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Ρώμης, με τον τρίτο καλύτερο χρόνο των προκριματικών.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια  πέτυχε ατομικό ρεκόρ και με το 11.21 και έκλεισε θέση στον ημιτελικό, έχοντας βλέψεις για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.

Μία θέση στον ημιτελικό έκλεισε και η Ολίβια Φωτοπούλου, η οποία αγωνίζεται για την Κύπρο και τερμάτισε τρίτη στην πρώτη προκριματική σειρά και με χρόνο 11.27, σημειώνοντας καλύτερη φετινή επίδοση.

Στη δεύτερη προκριματική σειρά αγωνίστηκε η Δήμητρα Τσουκαλά, η οποία τερμάτισε σε 11.48 και έχασε οριακά την πρόκριση στον ημιτελικό.

To άρθρο Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου πέρασε στον ημιτελικό των 100μ. με φοβερή κούρσα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Επιχείρηση Aspides: Επέστρεψε η Φρεγάτα «Ψαρά» από την Ερυθρά Θάλασσα

Η φρεγάτα «Ψαρά» επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής...

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από την Ρόμα

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από CEO της Ρόμα,...

Βίντεο από την στιγμή που ισραηλινοί στρατιώτες εισβάλουν στα γραφεία του Al Jazeera στην Ραμάλα

Οι στρατιώτες ζήτησαν από το προσωπικό να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα και να εγκαταλείψει το κτίριο - Τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά...

Επιχείρηση Aspides: Επέστρεψε η Φρεγάτα «Ψαρά» από την Ερυθρά Θάλασσα

Η φρεγάτα «Ψαρά» επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής στον ναύσταθμο της Σαλαμίνας, ολοκληρώνοντας την παρουσία της στην ευρωπαϊκή επιχείρηση ASPIDES ...

Τσιάρας: Ίσως στο επόμενο υπουργικό Συμβούλιο η ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια των αγροτών

 Για το ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο σημείωσε ότι τα τελευταία τρία χρόνια η κυβέρνηση της ΝΔ έχει επιστρέψει στους αγρότες ΕΦΚ ύψους 240...