Το σπανακόρυζο και ο τραχανάς του Χριστόφορου Πέσκια στο βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας


Για την αξιοσημείωτη στιγμή που χρειάστηκε να μαγειρέψει για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας, μίλησε ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο γνωστός σεφ θυμήθηκε το μενού που έφτιαξε προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας, το οποίο υποδέχτηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ο Χριστόφορος Πέσκιας αποκάλυψε ότι σέρβιρε τραχανά!

«Το πρώτο φαγητό που θυμάμαι ότι μαγείρεψα καλά ήτα η καρμπονάρα με την κρέμα γάλακτος. Όταν μαγείρεψα στο βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας σκέφτηκα ότι επειδή ήταν χειμώνας, το σπανακόρυζο θα ταίριαζε.

Το μενού το δοκιμάζει έτσι και αλλιώς η Πρόεδρος της Δημοκρατίας πριν έρθουν οι καλεσμένοι. Το βασιλικό ζεύγος το είδα μόνο 30 δευτερόλεπτα. Η Πρόεδρος είπε ότι είναι ο πιο ωραίος τραχανάς που έχει φάει», είπε αρχικά ο Χριστόφορος Πέσκιας.

Για τα ευτράπελα στην κουζίνα: «Πρόσφατα έβαλα μία κατσαρόλα με λάδι για να τηγανίσω, το ξέχασα και πήρε φωτιά», αποκάλυψε σχετικά.

To άρθρο Το σπανακόρυζο και ο τραχανάς του Χριστόφορου Πέσκια στο βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα παρουσιάζεται σήμερα στην Ευρώπη ως παράδειγμα προς μίμηση

«Πιστεύω ότι σήμερα δεν συντρέχει ουσιαστικά κανείς από τους λόγους που οδήγησαν τη χώρα στην υπερδεκαετή κρίση», τόνισε ο πρωθυπουργός  ...

Γαστρεντερίτιδα: Εκατοντάδες τα κρούσματα στα Χανιά – Σχεδόν 45 ασθενείς καθημερινά στο νοσοκομείο

Ασταμάτητες είναι οι ροές ασθενών με γαστρεντερίτιδα στο νοσοκομείο των Χανίων, καθώς δεκάδες συνέχιζαν να το επισκέπτονται με έντονα συμπτώματα ακόμη κι εντός του...

Ολυμπιακός: Η λογομαχία Λαρεντζάκη – Μπράουν την ώρα του αγώνα, η άμεση αλλαγή τους και η selfie συμφιλίωσης

Γιανούλης Λαρεντζάκης και Μόουζες Ράιτ τα είπαν σε έντονο ύφος κατά τη διάρκεια του Καρδίτσα – Ολυμπιακός, αλλά το θέμα λύθηκε άμεσα και...