Μάριος Φραγκούλης: «Δυνατό χτύπημα και γροθιά στο στέρνο» – Η ανάρτηση μετά το τροχαίο


Ο Μάριος Φραγκούλης προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Instagram, λίγες ημέρες μετά το τροχαίο που είχε και τραυματίστηκε.

Στο τροχαίο που ενεπλάκη, ο Μάριος Φραγκούλης χτύπησε στον θώρακα με χρειάζεται άλλες 6 – 7 εβδομάδες μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Στη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μάριος Φραγκούλης ανέβασε μία φωτογραφία του και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάστασή του:

«Έβδομη μέρα ακίνητος στο κρεβάτι για να ξαναβρώ την ισορροπία μου σαν σώμα σαν μυαλό…Δυνατό χτύπημα και γροθιά στο στέρνο… ευτυχώς που δεν οδηγούσα και φορούσαμε ζώνες… Μάλλον χρειάζομαι άλλες 6-7 εβδομάδες ακόμα ίσως πιο νωρίς! Εύχομαι καλή αντάμωση σύντομα. Φίλοι μου αγαπημένοι και ευχαριστώ για την αγάπη σας… Μάριος».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Frangoulis (@mariofrangoulis)

Ο δημοφιλής τενόρος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, ενώ η συναυλία του μαζί με τη Γιώτα Νέγκα στο θέατρο Λυκαβηττού αναβλήθηκε.

To άρθρο Μάριος Φραγκούλης: «Δυνατό χτύπημα και γροθιά στο στέρνο» – Η ανάρτηση μετά το τροχαίο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα παρουσιάζεται σήμερα στην Ευρώπη ως παράδειγμα προς μίμηση

«Πιστεύω ότι σήμερα δεν συντρέχει ουσιαστικά κανείς από τους λόγους που οδήγησαν τη χώρα στην υπερδεκαετή κρίση», τόνισε ο πρωθυπουργός  ...

Γαστρεντερίτιδα: Εκατοντάδες τα κρούσματα στα Χανιά – Σχεδόν 45 ασθενείς καθημερινά στο νοσοκομείο

Ασταμάτητες είναι οι ροές ασθενών με γαστρεντερίτιδα στο νοσοκομείο των Χανίων, καθώς δεκάδες συνέχιζαν να το επισκέπτονται με έντονα συμπτώματα ακόμη κι εντός του...

Ολυμπιακός: Η λογομαχία Λαρεντζάκη – Μπράουν την ώρα του αγώνα, η άμεση αλλαγή τους και η selfie συμφιλίωσης

Γιανούλης Λαρεντζάκης και Μόουζες Ράιτ τα είπαν σε έντονο ύφος κατά τη διάρκεια του Καρδίτσα – Ολυμπιακός, αλλά το θέμα λύθηκε άμεσα και...