Λούκα Μόντριτς: Η αγωνία, το σοκ στην ισοφάριση της Κροατίας, η αναγνώριση των Ιταλών και η διαμαρτυρία προς τον διαιτητή


Έγινε ο γηραιότερος σκόρερ σε Euro, ενώ πήρε το βραβείο του MVP για; την παρουσία του στο Κροατία – Ιταλία (1-1). Ο Λούκα Μόντριτς κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα, αλλά να φύγει πικραμένος.

Ο συγκλονιστικός Λούκα Μόντριτς είχε φέρει την Κροατία δευτερόλεπτα μακριά από τους «16» του Euro 2-24, όμως ο Τζακάνι “χτύπησε” στο 90+8′, έκανε το 1-1 και έστειλε την Ιταλία στα νοκ άουτ!

Ο Λούκα Μόντριτς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντοναρούμα με εκτέλεση πέναλτι, αλλά δευτερόλεπτα μετά έκανε το 1-0 και έγινε ο γηραιότερος σκόρερ σε Euro. Ο “μαέστρος” της Κροατίας έγινε αλλαγή στο 80′ και παρακολούθησε με μεγάλη αγωνία το φινάλε του αγώνα, δαγκώνοντας μέχρι και τη φανέλα του.

Στο 90+8′ όμως ο Τζαγκάνι διαμόρφωσε το τελικό 1-1 με τρομερό πλασέ, “λυγίζοντας” τον Μόντριτς. Ο 38χρονος εμφανίστηκε από την τηλεοπτική κάλυψη ξαφνικά καθισμένος στον πάγκο και να έχει ένα “χαμένο” βλέμμα.

Αφού συνειδητοποίησε ότι η Κροατία δέχθηκε την ισοφάριση με buzzer beater, ο Μόντριτς σηκώθηκε και χαιρέτησε τους παίκτες της Ιταλίας, με τους “ατζούρι” να τους περισσότερους από την ομάδα να δίνουν από μια αγκαλιά.

Πριν φύγει για τα αποδυτήρια, ο συγκινημένος Μόντριτς έβγαλε τη φανέλα που τίμησε για 178 ματς, χειροκρότησε την εξέδρα της Κροατίας και διαμαρτυρήθηκε προς τον διαιτητή, για τα 8 λεπτά καθυστερήσεις που έδωσε στο ματς.

Στα 38 του χρόνια, όλοι πλέον κρέμονται από τα χείλη του, για να ακούσουν εάν θα… κρεμάσει αυτή τη φανέλα!

To άρθρο Λούκα Μόντριτς: Η αγωνία, το σοκ στην ισοφάριση της Κροατίας, η αναγνώριση των Ιταλών και η διαμαρτυρία προς τον διαιτητή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα παρουσιάζεται σήμερα στην Ευρώπη ως παράδειγμα προς μίμηση

«Πιστεύω ότι σήμερα δεν συντρέχει ουσιαστικά κανείς από τους λόγους που οδήγησαν τη χώρα στην υπερδεκαετή κρίση», τόνισε ο πρωθυπουργός  ...

Γαστρεντερίτιδα: Εκατοντάδες τα κρούσματα στα Χανιά – Σχεδόν 45 ασθενείς καθημερινά στο νοσοκομείο

Ασταμάτητες είναι οι ροές ασθενών με γαστρεντερίτιδα στο νοσοκομείο των Χανίων, καθώς δεκάδες συνέχιζαν να το επισκέπτονται με έντονα συμπτώματα ακόμη κι εντός του...

Ολυμπιακός: Η λογομαχία Λαρεντζάκη – Μπράουν την ώρα του αγώνα, η άμεση αλλαγή τους και η selfie συμφιλίωσης

Γιανούλης Λαρεντζάκης και Μόουζες Ράιτ τα είπαν σε έντονο ύφος κατά τη διάρκεια του Καρδίτσα – Ολυμπιακός, αλλά το θέμα λύθηκε άμεσα και...