O πίνακας των μεταλλίων μετά το τέλος της 3ης ημέρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες


Γεμάτη συναρπαστικές αναμετρήσεις ήταν η 3η ημέρας των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, με την πρώτη 3αδα των χωρών στις κατακτήσεις μεταλλίων να μένει αμετάβλητη. Δεν έχει καταφέρει να ανέβει ακόμα στο βάθρο η Ελλάδα.

Η 3η ημέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες ανήκει στο παρελθόν, με αρκετά μετάλλια να βρίσκουν κάτοχο. Στην 1η θέση συνεχίζουν να βρίσκονται οι ΗΠΑ με 20  3 χρυσά, 8 ασημένια, 9 χάλκινα), ενώ η οικοδέσποινα Γαλλία ακολουθεί με 16 (5 χρυσά, 8 ασημένια, 3 χάλκινα). Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Ιαπωνία με 12 κατακτήσεις (6, 2, 4).

Η Ελλάδα άγγιξε το μετάλλιο, με τον Απόστολου Χρήστου, να τερματίζει 4ος στον τελικό των 100μ ύπτιο, χαϊδεύοντας το βάθρο. Κοντά σε μετάλλιο έφρασε και η Δώρα Γκουντούρα, ωστόσο αποκλείστηκε στα προημιτελικά της σπάθης γυναικών, έχοντας αρκετά παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Δείτε ΕΔΩ τη λίστα με τα μετάλλια

 

 

To άρθρο O πίνακας των μεταλλίων μετά το τέλος της 3ης ημέρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Ζάκινθο: Στη ΜΕΘ Βρετανός τουρίστας – Μέθυσε και καρφώθηκε σε κάγκελο

Άντρες της πυροσβεστικής, παρουσία ιατρού – διασώστη, έκοψαν με ακρίβεια χιλιοστού τα κάγκελα, καθώς η λόγχη απείχε χιλιοστά από την καρωτίδα ...

Νοτοπούλου στον ΣΚΑΪ: «Δεν είχε μόνο σε μένα επιθετική συμπεριφορά ο Κασσελάκης»

«Δεν μπορεί να είναι πρόεδρός μας ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν έχει ούτε τις αρχές ούτε τις αξίες της Αριστεράς» ...

Λύσεις καινοτομίας στην υγεία με τριετές σύμφωνο σταθερότητας

Σύμφωνο συνεργασίας κυβέρνησης – φαρμακοβιομηχανίας αναμένεται να υπογραφεί εντός Οκτωβρίου μεταξύ του υπουργείου Υγείας και των εκπροσώπων της φαρμακευτικής βιομηχανίας της χώρας, σύμφωνα...