Χαμός στα social media με το πρησμένο πρόσωπό του στο φεστιβάλ της Βενετίας


Ο Μπραντ Πίτ ξανά στο επίκεντρο με αφορμή μια σειρά από φωτογραφίες στη Βενετία, που φουντώνουν τις συζητήσεις για το αν έκανε λίφτινγκ στο πρόσωπο.

Ο Μπραντ Πιτ δεν έχει μιλήσει ποτέ για λίφτινγκ, ωστόσο μια σειρά από φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας, δίνουν τροφή για σχόλια, συζητήσεις και ερμηνείες. Στα 60 χρόνια της ζωής του, ο ηθοποιός και σταρ του Χόλιγουντ, δείχνει πιο νέος και φρέσκος. Αυτό σε συνδυασμό με το πρησμένο του πρόσωπο «φουντώνουν» τις συζητήσεις, με την Daily Mail, να αφήνει υπόνοιες ότι ενδέχεται να έχει κάνει λίφτινγκ.

«Δείχνει απίστευτα νέος εν μέσω viral φημών ότι έκανε λίφτινγκ προσώπου. Ο 60χρονος Πιτ ενίσχυσε τις εικασίες ότι έκανε μια μυστική επέμβαση μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή του στην πρεμιέρα της ταινίας “Wolfs” με τη σύντροφό του, Ίνες ντε Ραμόν» γράφει χαρακτηριστικά η Daily Mail.

Ο Μπραντ Πιτ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα μαύρο κοστούμι, ενώ η Ινές ντε Ραμόν επέλεξε ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα με έναν ώμο. Το συνδύασε με ένα ασημένιο clutch, ψηλοτάκουνα πέδιλα και statement σκουλαρίκια. Το ζευγάρι πόζαρε στο κόκκινο χαλί επίσης με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τη σύζυγό του, Αμάλ.

Brad Pitt looks incredibly youthful at 60 after viral facelift rumors – as he makes red carpet debut with girlfriend Ines de Ramon https://t.co/yyjSdahXvz pic.twitter.com/RAlB8p5MZm

— Daily Mail US (@DailyMail) September 2, 2024

Οι φωτογραφίες του από το κόκκινο χαλί «κατέκλυσαν» το Διαδίκτυο με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να επιβεβαιώνουν, ότι η όψη του Πιτ έχει αλλάξει και «δείχνει νεότερος από πριν».

Guy in the middle is the youngest. Wild pic.twitter.com/QoDYmzgM78

— Cassandra Hartford (@SpaceCoastCRE) August 24, 2024

George Clooney jokes that Brad Pitt is 74 years old at the #Venice2024 presser for #Wolfs pic.twitter.com/y5lJ0XRvgl

— Elsa Keslassy (@ElsaKeslassy) September 1, 2024

Ο Μπραντ Πιτ έχει λάβει τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ ερμηνείας, κερδίζοντας ένα για την ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο Κάποτε στο… Χόλιγουντ (Once Upon a Time in Hollywood, 2019) και επτά υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα κερδίζοντας δυο.

Ήταν παντρεμένος για 5 χρόνια με την επίσης ηθοποιό Τζένιφερ Άνιστον και άλλα 5 με την Αντζελίνα Τζολί με την οποία έχουν έξι παιδιά. Λαμβάνει τακτικά ενεργό δράση σε ποικίλα κοινωνικά θέματα τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και παγκοσμίως. Ο Πιτ έχει δική του εταιρεία παραγωγής, την Plan B Entertainment, η οποία περιλαμβάνει και την παραγωγή των βραβευμένων με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, Ο Πληροφοριοδότης (The Departed, 2007) και 12 Χρόνια Σκλάβος (12 Years a Slave, 2013).

Πηγή φωτό: REUTERS/Yara Nardi


[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Συνελήφθη μαθητής- Έκανε κατάληψη, απείλησε, τράβηξε βίντεο διευθυντή

Xειροπέδες και στη μητέρα του για παραμέληση εποπτείας...

H Τουρκία επανεξετάζει την ασφάλεια των συσκευών επικοινωνίας μετά το Λίβανο

Οι αρχές επανεξετάζουν την ασφάλεια των συσκευών επικοινωνίας...

Δολοφονία Κατσουρή: Αντιμέτωποι με κακούργημα 5 αστυνομικοί για την είσοδο Κροατών οπαδών

«Όχι» στην αρχειοθέτηση της δικογραφίας από τον Εισαγγελέα Εφετών  ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Σε εξέλιξη η Πολιτική Γραμματεία

Σε εξέλιξη η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ- «Στο...

H Τουρκία επανεξετάζει την ασφάλεια των συσκευών επικοινωνίας μετά το Λίβανο

Οι αρχές επανεξετάζουν την ασφάλεια των συσκευών επικοινωνίας μετά τις εκρήξεις στον Λίβανο δηλώνει αξιωματούχος ...