Δημήτρης Παπανώτας: Απών από το Happy Day με κορονοϊό – «Η νύχτα που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη»


Ο Δημήτρης Παπανώτας περιέγραψε από το σπίτι του, τη νύχτα που πέρασε και άκουσε τις ευχές για περαστικά. Ο κορονοϊός τον χτύπησε για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια.

Ο Δημήτρης Παπανώτας παραμένει στο σπίτι του, μετά από μια δύσκολη νύχτα, όπως είπε ο ίδιος το πρωί στους συναδέλφους του, στο Happy Day. Ο κορονοϊός τον «επισκέφθηκε» για δεύτερη φορά, με τα συμπτώματα να είναι έντονα. «Το μόνο ευχάριστο είναι ότι δεν έχω βήχα. Έχω μόνο δέκατα» ανέφερε ο παρουσιαστής. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή του ευχήθηκε περαστικά και του έδωσε το λόγο.

Ο Δημήτρης Παπανώτας θα παραμείνει στο σπίτι του, μέχρι να υποχωρήσουν τα συμπτώματα και θα βγαίνει από εκεί, σε απευθείας σύνδεση.

«Το αγόρι μας έχει covid. Μια εβδομάδα στον αέρα δεν βγάλαμε και έχουμε απώλειες. Ελπίζω ότι ο Δημήτρης επειδή το έχει περάσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, κάθε φορά θα είναι και πιο ήπια», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο δημοσιογράφος βγήκε στον αέρα της εκπομπής στην έναρξη και ανέφερε: «Είμαι στο κρεβάτι του πόνου και εσείς είστε εκεί και διασκεδάζετε. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που κολλάω κορονοϊό και ομολογώ ότι είναι το ίδιο δύσκολη με την πρώτη. Η νύχτα που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη, με πολύ πόνο. Το μόνο ευχάριστο είναι ότι δεν έχω βήχα. Έχω μόνο δέκατα».

«Covid πέρασα μία φορά, αυτή είναι η δεύτερη, και το περνάω εξίσου δύσκολα. Την πρώτη φορά τα πνευμόνια μου ήταν έτοιμα να εκραγούν. Τώρα έχω πόνους στο σώμα αλλά τα πνευμόνια μου είναι μια χαρά», περιέγραψε ο δημοσιογράφος του Alpha, με τους συνεργάτες του να του στέλνουν τις ευχές για ταχεία ανάρρωση.

To άρθρο Δημήτρης Παπανώτας: Απών από το Happy Day με κορονοϊό – «Η νύχτα που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

[Πηγή:]www.newsit.gr

Ροή Ειδήσεων

Κόκκινος συναγερμός στο Μεξικό λόγω τυφώνα Τζον κατηγορίας 3

«Προστατευτείτε και μην ξεχνάτε πως το σημαντικότερο είναι...

Ζάκινθο: Στη ΜΕΘ Βρετανός τουρίστας – Μέθυσε και καρφώθηκε σε κάγκελο

Άντρες της πυροσβεστικής, παρουσία ιατρού – διασώστη, έκοψαν...

Λύσεις καινοτομίας στην υγεία με τριετές σύμφωνο σταθερότητας

Σύμφωνο συνεργασίας κυβέρνησης – φαρμακοβιομηχανίας αναμένεται να υπογραφεί...

Κόκκινος συναγερμός στο Μεξικό λόγω τυφώνα Τζον κατηγορίας 3

«Προστατευτείτε και μην ξεχνάτε πως το σημαντικότερο είναι η ανθρώπινη ζωή· τα υλικά αγαθά ξαναγίνονται», ανέφερε μέσω X ο Μεξικανός απερχόμενος πρόεδρος ...

Ζάκινθο: Στη ΜΕΘ Βρετανός τουρίστας – Μέθυσε και καρφώθηκε σε κάγκελο

Άντρες της πυροσβεστικής, παρουσία ιατρού – διασώστη, έκοψαν με ακρίβεια χιλιοστού τα κάγκελα, καθώς η λόγχη απείχε χιλιοστά από την καρωτίδα ...

Νοτοπούλου στον ΣΚΑΪ: «Δεν είχε μόνο σε μένα επιθετική συμπεριφορά ο Κασσελάκης»

«Δεν μπορεί να είναι πρόεδρός μας ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν έχει ούτε τις αρχές ούτε τις αξίες της Αριστεράς» ...